Annonce
Trekantens Folkeblad

Cykling: Hæder til Veteran og alternativ opstart

Benny Olsen blev hædret med "Den gyldne Støttefod". Børkop Motions Cyklister starter atter sæsonen på søndag. Privatfoto
Børkop Motions Cyklister starter sæsonen på søndag. Men forinden skulle en hæderspris uddeles.

Børkop Motions Cyklister har været ramt af Corona som andre klubber og klubben har de facto været lukket ned det seneste halve år og kun små grupper har listet ud på vejene her i vintermånederne.

- Det er svært at holde damp på kedlen i denne tid. Dem som vil cykle, finder sammen udenom klubben og arrangerer cykelture privat. Vi har nu en stor opgave i at få samlet klubben igen, siger formand Flemming Breum i en pressemeddelelse.

Klubben plejer at lave en fælles opstart, men i år bliver sæsonstarten opdelt i mindre grupper så myndighedernes retningslinjer for udendørs idræt overholdes.

- Vi kører afsted i mindre grupper og slutter så af med en øl og sandwich og markerer dermed opstarten på en ny cykelsæson. Vi plejer at være 50-60 personer samlet i hallen til varm suppe, men denne gang må vi holde det i lidt mindre grupper, siger Flemming Breum.

Annonce

Her skal styrkes

Klubben har for første gang i historien afholdt generalforsamling virtuelt. Medlemmerne checkede ind på Google Meet og i den kommende sæson har klubben vedtaget at styrke det social sammenhold.

Det betyder at der vil være fokus på de cykelryttere som cykler for hyggen og motionens skyld og ikke træner til at deltage i løb. Der vil til træningerne være en holdkaptajn som har ansvar for både at holde et moderat tempo og at alle kommer hjem med en god fornemmelse. Klubben vedtog også på generalforsamlingen at afsætte et stort beløb til klubture i 2021.

- Vi håber virkeligt at kunne komme ud og cykle sammen senere på året. Vi plejer at have ture til Mols Bjerge, Gardasøen og Harzen, men som alt andet har det også været underdrejet det seneste år, men i år har vi øget tilskuddet til klubture så vi håber der kommer mange forslag til både dagsture i Danmark og ture til udlandet.

Annonce

Den gyldne støttefod

Cykelklubbens generalforsamling afsluttes hvert år med at hædre et af klubmedlemmerne for en ekstraordinær indsats, som synligt bevis overrækkes ’Den gyldne støttefod’ til det medlem som er blevet valgt. I år gik hæderen til Benny Olsen.

- Benny har været i klubben i en menneskealder og Benny er en af de personer som altid kommer med et smil på læben og rækker hånden op hvis der er brug for hjælp. Benny er en grundsten i vores klub og har været omdrejningspunkt for vores motionshold de sidste mange år. Han er en beskeden mand, men vi overrækker ham den gyldne støttefod for at hædre ham og sige tak for hans store indsats”, siger formanden.

Den tidligere indehaver af støttefoden overraskede Benny ved at ringe på han fordør under generalforsamling. Det hele blev livestreamet så alle kunne se udtrykket i den glade, og meget overraskede, modtagers ansigt.

Annonce

Sæsonstart

Børkop Motions Cyklister holder sæsonopstart søndag 28. marts.

Hvis du vil med er du velkommen til at møde op ved Børkop Cykler klokken 9, så vil bestyrelsen sørge for, at du kommer på et hold som passer til dit niveau. Turen vil være på cirka 2 timer rundt i lokalområdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantens Folkeblad

Skoleelever fandt slikpapir i rå mængder, snus og to par underbukser: Efter 7,5 kilometer affaldsindsamling kunne cheeseburgeren nydes

Annonce