Annonce
Trekantens Folkeblad

Denne by er kommunens frækkeste by

Sex er kommet for at blive, som en kolg mand engang sagde. Og sådan er det åbenbart også i Børkop, der betegnes som en Danmarks mest frække byer. Foto: Sinful.dk
Annonce

Børkop: Måske er det derfor, der fødes så mange børn i Børkop. Måske er det, trods alt, at overfortolke.

Men ifølge Sinful.dk, der blandt andet sælger sexlegetøj, er Børkop blandt de mest frække byer i Danmark. Faktisk den 22. mest frække by, og Vejle Kommunens eneste by, der er med i top 25.

Den slags måler man hos Sinful.dk ud fra, hvor mange dildoer, penisringer og andre former for sexlegetøj, der bliver købt, og når der sælges 100 på landsgennemsnittet, køber man i Børkop 121 dildoer. Det er dog markant mindre end i Danmarks frækkeste by, Aalborg, hvor der købes 180 stykker sexlegetøj per 100 på landsgennemsnittet.

Børkop er også omgivet af frække byer. Fredericia er den 18. mest frække by, mens Vejle er nummer 29 på listen.

Sinful.dk melder også ud, hvilke byer der er mest kinky. Det vil sige de byer, der køber mest fetichlegetøj. Her er Børkop også med i top, dog lidt længere nede på listen som nummer 26.

I øvrigt skal man til Nordsjælland for at finde den mindst frække by, ifølge Sinful.dk. Det er i Rungsted Kyst, man er mindst fræk. Eller måske man der bare køber sit sexlegetøj andre steder.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce