Annonce
Trekantens Folkeblad

Der bliver ingen ølfest - men stor comedy-aften venter til februar

The Powls spiller op til dans, når der efter planen holdes comedy-aften til februar. Pressefoto
Coronaen har fået aflyst årets store Børkop Bierfest. Men hos Børkop Event Group har man valgt, at man ikke vil sidde på hænderne, selvom det er specielle tider. Så nu bydes på stor comedy-aften til februar.
Annonce

Gauerslund: De to stand upkomikere Mick Øgendahl og Jonas Mogensen samt det ikke helt normale danseband The Powls er klar til at komme til Gauerslundhallen til februar.

Her byder Børkop Event Group 26. februar på comedy-aften. Ganske som der var i februar i år.

- Det bliver en aften fyldt med gode grin og godt selskab. Og mon ikke også de fleste af os trænger til det, siger Jens Hansen, der er formand for Børkop Event Group.


Vi har valgt at sige, at vi ikke vil sidde på hænderne

Jens Hansen, formand for Børkop Event Group


For det er jo ikke normale tider, og coronaen er skyld i, at årets Børkop Bierfest ikke kan og vil finde sted her om et par uger.

- Egentligt havde vi meldt ud, at der til næste år ikke ville komme en stor fest i forårshalvåret, men det laver vi om på nu her, hvor bierfesten ikke kan finde sted. Vi har valgt at sige, at vi ikke vil sidde på hænderne, men i stedet tror vi på, det kan lade sig gøre til den tid, siger Jens Hansen.

- Vi nåede at holde en forrygende god aften med comedy lige inden, Danmark lukkede ned. Og hvor ville det være rart, hvis vi kunne være med til at åbne Danmark igen et år senere. Hvis det da ikke sker før, hvad vi alle jo kun vil synes, vil være dejligt, siger han.

Annonce

Ikke økonomi i klemme

Men Jens Hansen og resten af bestyrelsen ved også godt, at i disse tider skal intet tages helt for givet.

- Det har vi taget højde for i kontrakterne, så på den måde sætter vi ikke økonomien på spil. Og det gør man heller ikke, hvis man køber en billet. Kan festen ikke blive til noget, får man pengene tilbage, siger Jens Hansen.

Hvor, hvornår og hvordan

Comedy-aftenen holdes fredag 26. februar 2021 i tidsrummet klokken 18 til 01.30 i Gauerslundhallen.

Restaurant Børkop Vandmølle leverer maden.

Der er indlagt flere pauser, hvor der snakkes/hygges hen over bordene.

Hvis man ønsker at købe billet, kan det ske ved at henvende sig til: leamangorbeg@gmail.com

Der vil være omkring 750 billetter til salg, og de første 400 af dem er faktisk allerede solgt. Det er nemlig billetter fra bierfesten, som folk har valgt at lade overføre til comedy-aftenen til februar. Resten er ved at få pengene tilbage.

- Det kommer til at fungere på den måde, at man nu kan købe billetter til comedy-aften. Det bliver til en pris på 350 kroner, som svarer til billetten til Børkop Bierfest. Om et par uger stiger prisen dog til 425 kroner, men er man hurtigt ude, kan man spare penge, siger Jens Hansen.

Annonce

De optræder

Mick Øgendahl er dansk stand up-komiker i superligaens øverste top. Han har mere end 25 år bag sig på stand up-scenen og er filmskuespiller og meget mere. Blandt andet er han kendt for sin rolle i filmen "Alle for to".

Jonas Mogensen er blandt andet kendt fra tv-serien Minkavlerne. Og så er han lun nordjyde, og det er jo ikke det værste skudsmål at have med sig.

The Powls har optrådt med dansemusik og sjove jokes i over 30 år blandt andet på Jelling Musikfestival.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce