Annonce
Trekantens Folkeblad

Der er mange andre områder, hvor det giver bedre mening at udstykke nye boligområder i Børkop-området

"Kristendemokraterne i Vejle Kommune kan derfor ikke støtte det lokalplansforslag, som er fremlagt for området, og håber byrådet vælger at stemme nej til en lokalplansændring, så skovområderne omkring Børkop Vandmølle ikke kan omdannes til boligkvarterer", skriver Michael Lund Markussen. Illustration: Vejle Kommune
Annonce

Læserbrev: Kristendemokraterne i Vejle Kommune er modstandere af at bygge boliger i området nær vandmøllen i Børkop.

Vi anser det for at være i direkte modstrid med byvision Naturbyen for Børkop-området.

Vi skal bevare den natur, som findes i det bynære område, ligesom at når der planlægges nye boligområder, så skal det ske under hensyntagen til den eksisterende natur.

Der er mange andre områder, hvor det giver bedre mening at udstykke nye boligområder i Børkop-området.


Det giver meget bedre mening at udbygge i Brejning-området, hvor der også er plads på Fælleshåbsskolen og i børnehaverne til flere børn.

Michael Lund Markussen


Det giver meget bedre mening at udbygge i Brejning-området, hvor der også er plads på Fælleshåbsskolen og i børnehaverne til flere børn.

Kristendemokraterne i Vejle Kommune kan derfor ikke støtte det lokalplansforslag, som er fremlagt for området, og håber byrådet vælger at stemme nej til en lokalplansændring, så skovområderne omkring Børkop Vandmølle ikke kan omdannes til boligkvarterer.

Som der står i byvision Naturbyen:

"I Børkop og omegn er børn og unge vores råstof. Derfor vil vi være kendt som et område, hvor børn og unge har en særlig rolle, når vi udvikler byen, i fritiden, i foreningerne, i kunsten og i handelslivet. Her får børn og unge et medansvar og er et aktiv for områdets udvikling. Vi skaber rum, så både børn og voksne kan lege med."

Den vision deler Kristendemokraterne i Vejle Kommune, og den vil vi kæmpe for at realisere, når vi kommer i byrådet til det kommende kommunalvalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantens Folkeblad

Nyt fra Vejle Kommune

Annonce