Annonce
Læserbrev

Derfor er det en stor glæde, at det lykkedes at få afsat over 250 mio. kr. til 7080-området

Alt dette kan kun lykkes, såfremt de frivillige bliver ved med det store engagement. Frivillighed lever af lyst, men dør af sure pligter. Derfor bliver det vores opgave som politikere at inddrage så mange frivillige som muligt i den videre proces, og det glæder jeg mig til.
Annonce

Læserbrev: Endelig lykkedes det at få sat penge af til det hurtigst voksende område i Vejle Kommune, nemlig 7080-området med Gårslev, Brejning, Børkop og ikke mindst Gauerslund i centrum.

God infrastruktur er forudsætningen for begavet byudvikling, og med infrastruktur mener jeg ikke alene veje og stier, men i lige så høj grad de nødvendige institutioner, som børnehave, skole, fritidsfaciliteter og plejehjem.

Derfor er det en stor glæde, at det lykkedes at få afsat over 250 mio. kr. til området, som gerne skal dække:

1. Fem mio. kr. til en tiltrængt fornyelse og udvidelse af Møllehuset i Gårslev.

2. 14 mio. kr. til udvidelse af Fælleshåbsskolen.

3. 30 mio. kr. til en ny dagsinstitution i Gauerslund.

4. 31 mio. kr. til en tiltrængt fornyelse og udvidelse af diverse faciliteter i Gauerslund Hallen.

5. 3,5 mio. kr. til en ny tunnel under Fælleshåbsvej, så modsatte side måske kan benyttes til en nødvendig udvidelse af parkering, og der bliver en sikker krydsning til skolen fra Gårslev og fra de kommende nye udstykninger langs Skikballevej.

6. Næsten 200 mio. kr. til et nyt plejehjem.

Det bliver rigtig spændende at være med til at finde synergierne imellem diverse institutioner:

Hvordan kan udskolingen og haludvidelsen spille sammen? Hvordan kan en ny børnehave og et nyt plejehjem tænkes sammen? Forhåbentlig på en måde så både børnene og de ældre får nogle gode historier af hinanden.

Alt dette kan kun lykkes, såfremt de frivillige bliver ved med det store engagement.

Frivillighed lever af lyst, men dør af sure pligter. Derfor bliver det vores opgave som politikere at inddrage så mange frivillige som muligt i den videre proces, og det glæder jeg mig til.

Peder Hummelmose. Privatfoto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce