Annonce
Trekantens Folkeblad

Det er in at være ude: Golfklub får flere og flere medlemmer

Golf foregår udenfor, og det er ekstra tillokkende i disse corona-tider. Foto: Jørgen Flindt
Kellers Park Gof Club får stille og roligt flere medlemmer, for folk gerne vil ud i naturen og få sig rørt. Klubben begynder også nu at åbne for de nye medlemmer, som skal have undervisning.
Annonce

Brejning: Hvis antallet af nye medlemmer skulle betegnes som et regnvejr, vil det bedst kunne beskrives som en stille, silende regn.

- Vi får stille og roligt flere og flere medlemmer. Det virker til, at det først og fremmest er folk, der har lagt golfen på hylden og som gerne vil i gang igen, forklarer Anette og Peter Daugaard-Hansen, der er de daglige ledere af Kellers Park Golf Club.

Om det skyldes coronakrisen, ved de ikke, men det er bestemt tænkeligt, at den verdensomspændende krise har givet golfsporten et positivt skub bagi.

- Det er jo in at være ude i disse tider, og det må vi jo sige, at vi her kan give en helt enestående mulighed for. Her er højt til loftet, god plads, og man kan stadig være social på passende afstand og få rørt kroppen, siger ægteparret bag Kellers Park Golf Club.

Tro mig. Folk var helt kulrede efter at komme på græs igen

Peter Daugaard-Hansen, daglig leder af Kellers Park Golf Club

Annonce

Restriktioner

Så her ved golfbanerne kan man stadig dyrke sin sport. Dog er der retningslinjer at følge. Tingene er ikke helt det samme. Man kan ikke klæde om, man kan ikke spise i caféen, og man må ikke dele udstyr eller løfte flaget fra hullet. For nu at nævne nogle af retningslinjerne.

Men det tager folk med. Det vigtigste er at komme ud på græsset og gå en runde.

- Vi havde jo en meget våd vinter, og selvom vores baner sjældent har problemer med vand, blev det så slemt, at vi måtte lukke ned for en stund. Da vi så skulle til at starte, kom meldingen om, at nu lukkes Danmark ned. Men nogle uger efter kunne vi så åbne med de restriktioner, der nu er, og tro mig, folk var helt kulret efter at komme på græs igen, siger Peter Daugaard-Hansen med et smil.

Annonce

Åbner for undervisning

Cornakrisen har dog også betydet, at al undervisning har ligget stille. Og dermed har helt nystartede medlemmer ikke kunne komme i gang. Ikke før nu.

- Alle kan jo spille på vores store pay-and play, men hvis man gerne vil være medlem og have et DGU-kort (Dansk Golf Union, red.) til at spille på de store baner, har det været umuligt i nogle uger. Men nu er der atter den mulighed. Vi følger selvfølgelig alle de retningslinjer, der er udstedt, og det betyder blandt andet, at vores proftræner kun må undervise fem personer ad gangen. Men der har vi fået lavet en ordning, hvor frivillige kan hjælpe til, så der er kan laves flere grupper af fem mand. Det er vil stadig være under supervision af træneren, siger Anette og Peter Daugaard-Hansen.

Kellers Park Golf Club har knap 500 medlemmer.

Formanden for juniorudvalget, Tonny K. Jensen (t.v) sammen med de daglige ledere, Anette og Peter Daugaard-Hansen. Kellers Park Golf Club oplever en stigning af medlemmer her under coronakrisen. Foto: Jørgen Flindt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce