Annonce
Trekantens Folkeblad

Efter at have været lukket i flere måneder: Forsamlingshuset er atter i sving

Smidstrup Forsamlingshus åbnede igen i sidste uge efter at have været lukket i knap et halvt år. Foto: Jørgen Flindt
Annonce

Smidstrup: 1. oktober åbnede dørene igen ind til Smidstrup Forsamlingshus.

- Vi har glædet os til at komme i gang. Det er ikke fordi, der er sket de helt store tiltag. Det er stadig et sted, hvor man kan holde sin fest, eller et foredrag eller hvad det nu er. Der er blevet frisket op, men ellers vil det meste nu ligne sig selv, siger Jacob Sørensen, der er forpagter af Smidstrup Forsamlingshus.

Det nye er dog, at det nu skal drives som et nøgleforsamlingshus, og dermed kan man ikke længere bestille forsamlingshuset og få maden lavet på stedet. Tidligere var det "Den lille kok", der drev forsamlingshuset. Og det var en række aktionærer, der ejede stedet.

Nu ejes forsamlingshuset af den lokale Anders Gundtoft og det er en anden lokal mand, Jacob Sørensen, hos hvem man booker og får nøglen.


Man kan anrette maden i køkkenet, men det skal bestilles et andet sted fra, og vi har jo ret gode cateringmuligheder i området.


- Man kan anrette maden i køkkenet, men det skal bestilles et andet sted fra, og vi har jo ret  gode cateringmuligheder i området. Men ring til mig og lad os få en snak. Nu er vi hvert fald klar, og vi er glade for at kunne åbne forsamlingshuset igen, siger Jacob Sørensen, der ligeledes er halbestyrer i Smidstruphallen.

Smidstrup Forsamlingshus har ligget stille siden i vinter, hvor fødevarestyrelsen gav besked om, at køkkenet ikke måtte bruges til at lave mad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce