Annonce
Trekantens Folkeblad

Englystparken var atter fyldt med glæde og underholdning

Englystparken havde fødselsdag og det blev fejret.
Englystparken havde fødselsdag, og det blev fejret, for det kunne atter fejres.

- Det er glædeligt at kunne fortælle, at Englystparken igen er åben for de fleste aktiviteter, og at der igen summer af socialt samvær.

Sådan skriver Brugerrådet i en pressemeddelelse.

Aktiviteten er ved at være oppe på normalt aktivitetsniveau, og det er muligt at spise og hygge sig i Caféen igen. Man skal dog huske at have sit Coronapas med for at komme i Caféen. I den resterende del af huset er det ikke nødvendigt med et Coronapas.

Annonce

3. juni fejrede Englystparken atter sin fødselsdag, og der blev budt på kaffe og kage samt underholdning. Næste arrangement er søndagsunderholdning, som er planlagt til den 18. juli, og også her vil der være lidt underholdning.

- Når vi kigger længere frem vil der i august blive arrangeret bustur, ligesom der samme dag vil være fællesspisning for dem, som ikke kan komme med bussen. Turen og spisningen vil blive annonceret med dato og priser i start august, lyder det fra Brugerrådet.

Åbent hus og generalforsamling

Det også planlagt at afholde åbent hus i år, med mulighed for alle at komme og se Englystparken, og høre om de mange aktiviteter.

I februar blev Brugerrådet nødt til at aflyse den årlige generalforsamling på grund af restriktionerne. Efterhånden er halvdelen af året gået, og Brugerrådet har derfor besluttet at afholde generalforsamling for årene 2020 og 2021 samtidigt i februar måned 2022. Det nuværende Brugerråd vil derfor fortsætte sit arbejde indtil dette tidspunkt.

- Husk at fortælle din nabo, at Englystparken igen er åben. Og husk også at tage din nabo med når du kommer på Englystparken, lyder det fra Brugerrådet.

Englystparken havde fødselsdag og det blev fejret.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce