Annonce
Trekantens Folkeblad

Fiskehandleren klar med fiskekasser

Det nyeste tiltag hos Ryans Fisk for at holde gang i hjulene er ugentlige fiskekasser, der her præsenteres af Diana Kjær Kristensen, Ryan Kjær Kristensen og Mathias Henrik Kristensen. Foto: Flemming Larsen
Ryans Fisk bringer nu fiskekasser ud til private i hver uge i postnumrene 7080, 7100 og 7120.

Gårslev: Diana Kjær Kristensen har netop pakket ti flamingokasser med fire færøske laksesnitter, 750 gram tigerrejer og 10 rødspættefileter i hver kasse.

Fiskekasserne skubbes frem til Mathias Henrik Kristensen, der smider nogle håndfulde is på, og herefter er fiskehandlerens nyeste tiltag, en ugekasse med fisk til to voksne og to børn, klar til at blive bragt ud til kunderne inden for postnumrene 7080, 7100 og 7120.

Fiskehandler Ryan Kjær Kristensen, indehaver af Ryans Fisk i Gårslev, havde regnet med at statsminister Mette Frederiksen ved pressemødet i sidste uge havde givet grønt lys til, at restauranterne også stille og roligt kunne begynde at åbne.

Men sådan gik det som bekendt ikke.

- Derfor begynder vi nu at sælge fiskekasser til private. Det er sundt at spise fisk to til tre gange om ugen, og derfor er vores fiskekasser beregnet til en familien med et eller to børn. Tanken er, at fisken skal serveres med grønt, nye danske kartofler eller pasta, fortæller Ryan Kjær Kristensen.

Fiskekassen her indeholder tigerrejer, rødspættefileter og færøske laksestykker. Foto: Flemming Larsen
Annonce

Bestilles online

Det er Ryan Kjær Kristensens datter, Diana, der har sat bestillingen af fiskekasserne i system. Hver uge er der nye lækkerier i fiskekasserne, der bestilles via facebook eller online.

- Planen er, at man bestiller sin fiskekasse onsdag inden klokken 12. Ugekasserne pakkes og bringes så ud til kunderne om torsdagen mellem klokken 8 og klokken 12.

- Når vi stiller fiskekassen ved kundes dør, sendes der en sms til det telefonnummer kunden har opgivet. Og det har vist sig at fungere, fortæller Ryan Kjær Kristensen.

Siden han lancerede idéen, er det strømmet ind med bestillinger.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Trekantens Folkeblad

Nyt fra Vejle Kommune

Annonce