Annonce
Trekantens Folkeblad

Formand stopper i lokalrådet – lokalrådet søger nye kræfter.

Bjarne Andersen er stoppet som formand for Børkop Lokalråd. Arkivfoto: Martin Ravn
Formanden for Børkop Lokalråd stopper som formand, da han stiller op til byrådet ved efterårets valg. Lokalrådet søger nye kræfter.

Børkop:  62-årige Bjarne Andersen blev mandag fortid som formand for Børkop Lokalråd.

Han har nemlig valgt at trække sig fra formandsposten, da han ikke ønsker, der skal opstå konflikt i interesser fremadrettet.

- Jeg har besluttet at opstille for socialdemokratiet til det kommende kommunalvalg. For ikke at skabe kasketforvirring og i sidste ende at skade lokalrådets arbejde, har jeg valgt at trække mig og melde klart ud, hvad jeg arbejder for, siger han.

Da kandidatfelterne bliver meldt ud snarest har han valgt at stoppe før den ordinære generalforsamling. På grund af Coronatiderne er generalforsamlingen udskudt, til man ser om det ikke skulle blive muligt at generalforsamlingen fysisk.

Og det kan der være lange udsigter til, så han har valgt at trække sig nu.

Hvem der kommer til at afløse Bjarne Andersen ligger ikke fast endnu. Det skal bestyrelsen nu finde ud af. Den side side af sagen bør ikke blive den helt store udfordring, men lokalrådet mangler generelt nye kræfter, forklarer Bjarne Andersen.

- Så hvis man kan tænke sig at præge lokalområdet og dens udvikling generelt eller på specifikke områder, kan man gå ind på lokalrådets hjemmeside og skrive eller kontakte en fra bestyrelsen, lyder hans opfordring.

Annonce

Lokal kandidat

Han opstiller til det kommende kommunalvalg til november for Socialdemokratiet.


Og jeg har mod på at give det et skud mere


- Jeg stillede også op ved sidste valg og havde et rigtig godt valg, hvor jeg kom til at mangle 20 stemmer for at komme i byrådet. Men det gav en plads som første suppleant, og det har givet mig mulighed for at være indkaldt til byrådsmøder flere gange de senest tre år. Og jeg har mod på at give det et skud mere, siger han.

- Jeg interesserer mig rigtig meget for lokal politik og synes, det er vigtigt, vi får lokale kandidater fra vores lokalområde i byrådet. Jo flere, jo bedre til at skaber debat om, hvad vi mener er vigtigt for vores områdes udvikling. Både overordnet men også de helt nære ting som påvirker os hver dag, slutter han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantens Folkeblad

Skoleelever fandt slikpapir i rå mængder, snus og to par underbukser: Efter 7,5 kilometer affaldsindsamling kunne cheeseburgeren nydes

Annonce