Annonce
Trekantens Folkeblad

Frisør har sagt farvel til Børkop - og goddag til Vejle

Sanne Nikolic er flyttet til Cityfrisøerne i Vejle. Foto: Jørgen Flindt
Sanne Nikolic har været frisør i Børkop i 12 år, men nu er hun rykket til Vejle.
Annonce

Børkop: I de seneste 12 år har Sanne Nikolic haft arbejdsplads i Børkop, men efter knap to år som ansat og ti år som selvstændig frisør, har hun nu valgt at rykke teltpælene til Vejle.

Og hun har taget sit arbejdsliv med til Vejle.

- Jeg er oprindeligt fra Vejle, så på den måde kan man sige, at nu er jeg vendt tilbage. Ja, det startede egentligt med at det kun skulle have været et års tid, vi skulle bo i Børkop, men det blev til 12 dejlige år, siger hun.

Nu har livets gang bragt hende tilbage Vejle igen, og hun er begyndt på et nyt job. Som frisør. Og helt nyt er det ikke, for det er ved Cityfrisørerne bag Bahne i Vejle.

- Det er jeg rigtigt glad for og det er et sted, jeg kender godt, for det er her, jeg i tidernes morgen blev udlært. Så det er også lige som at komme hjem igen, siger hun.

Annonce

Kunderne med

Men det er også noget andet, for de seneste tre år har hun arbejdet alene i salonen 'Frisør Capelli', først på Industrivej og senest i hjemmet på Kraglundvej. Før det havde hun en stor salon i Søndergade i Børkop.

- Jeg har jo fået mange kolleger igen, og det er dejligt. Cityfrisøerne er kendt for at være et godt sted, hvor der også uddannes mange elever, ganske som jeg selv blev det engang. Og den ungdommelighed blandet med erfaringen, det er altså et godt miks, siger Sanne Nikolic, der håber, at mange af hendes kunder finder vejen til Vejle.

- Jeg er jo stadig den samme, og kunderne vil få den samme gode behandling i Vejle som i Børkop. Og jeg kan allerede mærke, at der er en del af mine dejlige kunder fra Børkop, som følger med her til Vejle. Det er jeg rigtig glad for, for det er bare dejligt, slutter hun.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce