Annonce
Trekantens Folkeblad

Frisør Rita lægger saksen på hylden

Rita Skak stopper som frisør efter 41 år i faget. Det gør hun i slutningen af maj. Her et foto fra 2016, hvor hun fyldte 60 år. Arkivfoto: Mette Mørk
42 år efter hun startede i faget stopper Rita Skak som frisør. Dog først sidst i maj.

Tiufkær: Efter 42 år som selvstændig frisør skal salon og kunder skiftes ud med have og børnebørn, når Frisør Rita går på efterløn 22. maj 2021

- Jeg traf beslutningen allerede sidste sommer, så jeg er taknemmelig for, at jeg når at åbne salonen og tage afsked med mine mange og trofaste kunder, udtaler Rita Skak.

To et halvt år efter Rita blev udlært, startede Frisør Rita sin egen salon, først på Eliassensvej i Kolding og de sidste mange år fra salonen på Tiufkærvej, der i øvrigt er Ritas barndomshjem.

- Beslutningen har ikke noget med covid-19 at gøre, men nedlukningen har lært mig, at det godt kan lade sig gøre at have en hverdag uden at arbejde 40 timer om ugen.

Annonce

Have sommeren med

At den 22. maj 2021 bliver sidste åbningsdag hænger både sammen med, at Rita gerne vil have hele sommeren med, men også fordi hun først vil have afsluttet alle de aftaler, der allerede er i kalenderen.

Heriblandt flere opsætninger af brudehår, der har været aftalt meget længe.

- Jeg kommer til at savne kunderne, som jeg har kendt i rigtigt mange år. Men vil glædes over, at vi kan mødes til kaffe-aftaler i lokalområdet, når verden igen åbner. Den slags bliver der jo tid til nu.


Jeg kommer til at savne kunderne, som jeg har kendt i rigtigt mange år. Men vil glædes over, at vi kan mødes til kaffe-aftaler i lokalområdet, når verden igen åbner.


- Jeg vil nyde at have mere tid til mine børn og børnebørn, fritidsinteresser, huset og haven. Det bliver ikke kun saksen, men også den fyldte kalender, der bliver lagt på hylden, når jeg går på efterløn, afslutter Rita Skak.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantens Folkeblad

Skoleelever fandt slikpapir i rå mængder, snus og to par underbukser: Efter 7,5 kilometer affaldsindsamling kunne cheeseburgeren nydes

Trekantens Folkeblad

Nyt fra Vejle Kommune

Annonce