Annonce
Trekantens Folkeblad

Fynske Banks donation er stor hjælp for rideskole

Helle Kliver fra Fynske Bank (til venstre) overrakte et gavekort til Trine Hess, der er formand for Børkop Rideskole/klub. I midten ses hesten Whiskey sammen med Camilla Rahbek og til højre står Dolly sammen med Nicoline Ahle. Foto: Jørgen Flindt
Fynske Bank Fonden har doneret 30.000 kroner til Børkop Rideskole. Og pengene er brugt på indkøb af Whiskey og Dolly.
Annonce

Børkop: Det er ikke hver dag, at Børkop Rideskole får en Whiskey, men det er navnet på en vallak, som nu er at finde i folden hos Børkop Rideklub (som står bag rideskolen, red).

Dolly er der også, for de to nye heste er blevet indkøbt, og hovedparten af pengene er kommet fra en donation, som Fynske Bank Fonden står bag. 30.000 kroner har banken doneret rideskolen.

- Det gør en kæmpe forskel, for vi har manglet et par heste, som medlemmerne kan ride på. Vi er ikke en stor rideskole, så det er en stor investering for os at indkøbe to heste, så donationen er virkelig en ret stor hjælp for os, siger Trine Hess, der er formand for Børkop Rideklub.

Indtil videre er det gået uden hjælp fra Whiskey og Dolly. De andre ni heste har dog måtte arbejdet mere, og det kan godt gå for en periode, men i længden vil det ikke have været holdbart.

Men nu er flokken af heste, som klubben ejer, oppe på 11, som er et mere passende antal.

Annonce

Glade for at hjælpe

Hos Fynske Bank er man glade for at hjælpe rideklubben med den store donation.

- Rideskolen er et stærkt aktiv for mange børn og unge i lokalområdet, og vi vil gerne støtte steder, der gør en aktiv forskel i lokalområdet. Vi er glade for at vi kan være med til at hjælpe klubben med at gøre den forskel, siger Helle Kliver, der er filialchef hos Fynske Bank i Børkop.

Dermed er Dolly og Whiskey på plads i Børkop.

- Det er et par gode, rolige heste med nogle gode sind. Dem skal vi bestemt nok blive meget glade for, siger Trine Hess.

Børkop Rideklub har 100 medlemmer.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce