Annonce
Trekantens Folkeblad

Kode 7081 sætter fut i lunten til nyt springcenter

Fyrværkeri kan blive til spring i hallen. Foto: Jacob Schultz
Annonce

Børkop: 15. december åbnes for salget af fyrværkeri, og det sker også hos Børkop Festfyrværkeri på Industrivej i Børkop.

Og hvis man køber sit fyrværkeri der, kan man være med til støtte indsamlingen til indkøb af trampoliner med videre til det, der skal blive Gauerslund Idrætscenters kommende springcenter.

- Vi er glade for, at Børkop Festfyrværkeri gerne donere en procentdel af omsætningen fra salg af festfyrværkeriet i år til Gauerslunds nye springcenter. De handlende får ikke selv rabat, og vi må da også sige, at priserne hos Børkop Festfyrværkeri også rimelige nok i forvejen, men du kan hjælpe os alligevel, uden du mærker det, lydet det i en pressemeddelese fra Gauerslund Gymnastik.

Det er gymnastikforeningen, som skal finde 1,2 millioner kroner til det nye springcenter. De penge skal skaffes på en mangfoldig måde, og salget af fyrværkeri er en af måderne.

Det sker helt lavpraktisk ved, at når man køber krudtet hos Børkop Festfyrværkeri skal man oplyse en rabatkode ved købet.

- Hvis vi kan få hele Børkop til at købe deres krudt hos Børkop Festfyrværkeri, og huske at oplyse rabatkoden, når der skal betales, så er det virkelig noget, der kan rykke os tættere på de 1,2 millioner kroner, vi er i gang med at indsamle, lyder det fra gymnastikforeningen.

Det er alle, der kan hjælpe til på den måde. Og koden: Det er 7081. Og det gælder både ved køb på nettet og fysisk i butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce