Annonce
Trekantens Folkeblad

Gamle Ole giver nu ungdommen mulighed for at springe ekstra højt

Fra venstre er det Alfred W. Jacobsen, Lone Hansen og Bente Olsen Bankoforeningens Venner har overrakt en trampolin til Gauerslund Gymnastik. Det er er Charlotte Ende Poulsen og Thomas Bregninge Orecius, der modtog den meget tunge trampolin, som giver foreningen helt nye muligheder for spring. Foto: Jørgen Flindt

Gauerslund Gymnastik har fået en ny trampolin, der udfylder et manglende behov. Det er Bankoforeningens Venner, der sponsorer trampolinen.

Annonce

Gauerslund: En ny teknisk trampolin til en værdi af 17.300 kroner.

Det er, hvad gymnasterne i Gauerslund Gymnastik nu kan gøre brug af.

Det er Bankoforeningens Venner, der legede julemand og kunne sponsorere trampolinen.

- Det er en trampolin vi er rigtige glade for at få, for de trampoliner vi i forvejen har, er ikke gode nok at bruge, når man når et vist niveau. Men det kan vi nu med den nye trampolin, siger Thomas Bregninge Orelius fra Gauerslund Gymnastik.

Det er første gang, at gymnastikforeningen modtager et sponsorat af Bankoforeningens Venner.

- Vi har aldrig søgt. Det har vi ikke tænkt så meget nærmere over, men da jeg hørte om, at det kunne da godt lade sig gøre, søgte vi. Og fik tildelt et sponsorat, hvilket vi rigtige glade for. Trampolinen kommer til at gøre en stor forskel for os. Vi kan nu tilbyde en ekstra dimension end før, siger han.

Annonce

Glade for at støtte

Hos Bankoforeningens Venner er man glade for at støtte gymnastikforeningen. Ganske som man støtter så mange andre formål.

- Det er altid glædeligt, når vi kan gøre en forskel. Det, vi er til for. Vi spiller banko hver tirsdag, og overskuddet derfra deler vi ud af, siger Alfred W. Jacobsen fra Bankoforeningens Venner.

I alt har foreningen i år delt 70.000 kroner. Typisk til aktiviteter, hvor børn og unge er involveret. I år har fodboldafdelingen, håndboldklubben og Børkops handelsstandsforening modtaget en donation. Og så altså de højtspringende gymnaster.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce