Annonce
Trekantens Folkeblad

Glade mennesker i mærkeligt tøj fyldte Gauerslund Stadthalle

Store smil og farverige kjoler, når der er bierfest i Gauerslund. Foto: Rødmose Foto
Vanen tro var Gauerslundhallen fyldt op med folk i tyrolertøj, da der var bierfest. Og stemningen var god fra start til slut. Rødmose Foto har indsamlet disse indtryk fra festen.
Annonce

Gauerslund: 750 mennesker i tyrolertøj havde købt en billet til årets bierfest, og selvom der kom folk fra så forskellige steder som Egtved, Flensborg og København, er festen først og fremmest lokalt helt ind til de tyske stænger i tyrolerbukser.

- Det var atter en forrygende fest. Folk var glade, og der blev danset, grinet og festet igennem, og vi har såmænd allerede solgt hele borde til næste år. Det er er bare en fest, der virker her i området. Bierfester har det visse steder, men her i Børkopområdet er opbakningen stor, siger Jens Hansen, der er formand for Børkop Event Group, som arrangerer den store fest.

Med 150 frivillige og sponsorer bag festen, er det da også en fest af de store.

- Det er et stort set up, men vi er meget heldige med at have så gode opbakning fra de frivillige hjælper og vores sponsorer, som bakker os så flot op. Det betyder også, at tingene kører på skinner. Tag bare sådan noget som oprydningen. Fem timer efter festen var slut, kunne man have spillet en håndboldkamp i hallen, hvis man vil. Det er imponerende, forklarer han.

Achtung. Hier ist ein fest i fuld gang. Foto: Rødmose Foto
Tøjet er altså lidt specielt. På den festlige måde. Og øllene kolde. Whatrs not to like. Foto: Rødmose Foto
Ja, hvad skal man sige? Fest i Gauerslund er aldrig kedeligt. Foto: Rødmose Foto
Farverigt og festligt. Ganz klar. Foto: Rødmose Foto
Musikken er vanlig meget festligt. Foto: Rødmose Foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce