Annonce
Trekantens Folkeblad

Gospelkoncert rykker fra kirkebænkene hen til sofaen

Gauerslund Gospelkor optræder online i løbet af Sognefestivalen. Privatfoto
Ved den kommende Sognefestival var det planen, at Gauerslund Gospelkor skulle optræde i kirken. Men koncerten er flyttet ind på Facebook, hvor alle kan følge med.
Annonce

Gauerslund: Planen var, at Gauerlund Gospelkor skulle have optrådt ved dette års sognefestival, og koret har også glædet sig til at optræde.

- Dog er det ikke muligt at invitere publikum ind i kirken på grund af nuværende afstandskrav. Derfor har vi valgt at komme hjem i jeres stuer via en livestreamet koncert fra Gauerslund, lyder det i en pressemeddelelse fra Christian Wandel, der er korets korleder og dirigent.

Den livestreamede koncert vil finde sted onsdag 23. september klokken cirka 19.30

- Gospelkoret har de sidste uger øvet intenst og testet setuppet, så vi kan være klar til at give jer en god koncertoplevelse hjemme i stuerne, i bilen, i toget eller hvor I nu befinder jer, lyder det videre fra dirigenten.


Det bliver på mange måder en anderledes koncert end tidligere i og med at vi ikke kommer til at kunne se publikum.

Christian Wandel, korleder


Koncerten bliver streamet via gospelkorets facebookside http://www.facebook.com/gauerslundgospelkor,

- Så vi anbefaler, at I enten følger siden eller giver den et ’like’, så I får en notifikation, når koncerten starter, lyder opfordringen fra Christian Wandel, der slutter sin meddelelse med ordene:

- Det bliver på mange måder en anderledes koncert end tidligere i og med at vi ikke kommer til at kunne se publikum, og vi optræder fra en anden lokation, end vi plejer, men vi håber, I vil komme med gospel tilråb via live-streamen, og at vi sammen får en fantastisk aften - hver for sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce