Annonce
Trekantens Folkeblad

Gourmetrestauraten kan nu komme ud til dig

Så smuk kan en fiskeforret også se ud. Det er en sletvarsouflé. Foto: Jan Drejer
Lido Catering, med base i Børkop, byder nu på et led mere i firmaets koncept. Gourmetcatering. Hertil er ansat kokken Jan Sejer, der arbejder ud fra, at kunden skal opleve og overraskes.
Annonce

Børkop: Sletvarsouflé. Med aromatiske urter og ramsløgolie. Dertil drænet kærnemælk.

Det er en af de retter, som Jan Sejer har stået og arbejdet med. Skabt fra bunden. Det startede som en idé, der blev til en fiskeforret formet som en æstetisk smuk kugle.

- Overraskelsesmomentet er vigtigt i mit arbejde. Det skal være mad, der skærper alle sanser. Det kan være mad med røg eller nitrogen. Eller...ja, det kan jo være så meget, siger han.

Jan Sejer er nyansat køkkenchef hos Lido Catering, der dermed er klar til et tilbyde kunderne endnu et led. Nemlig gourmetmad ud af huset.

- Vi har stadig Lido Catering, som er den gode, klassiske mad. Klassisk håndværk. Men i gourmetdelen, som Jan står for, er konceptet ikke det klassiske. Det er nytænkningen. Jan er en kunstner indenfor sit felt. Han arbejder utroligt raffineret med smage og udseende, og vi er stolte af, at han er hos os nu, siger Bettina Østergaard, der er leder af Lido Catering.

Jan Sejer er nyansat køkkenchef hos Lido Catering Gourmet. Foto: Jørgen Flindt
Annonce

Pop up restaurant

Det er da også en gourmetkok, der nu er blevet køkkenchef for Lido Catering Gourmet. Den 60-årige kok har været både souschef hos Munkebjerg Hotel og Kellers Park samt køkkenchef hos Tyrstup Kro og Bredal Kro.

Men nu er hans hverdag anderledes. Han er blevet chef for en restaurant, der først er der, når den stilles op. I skoven. I stalden. I stuen. Eller hvor det nu kan være.

- Det er pop-up koncept, hvor man kan købe maden ud af huset. Og hvor man også kan bestille alt det, der hører med. Borde, stole, duge, vine tjener og selvfølgelig mig, som står for maden, siger Jan Sejer.

De første kunder har booket Lidos pop-up koncept, og det bliver da noget andet for Jan Sejer at komme ud til folk. Han vil blive mere synlig for gæsterne, end han har været, når han arbejdet i køkkenet på en af restauranterne.

- Der kom et tidspunkt, hvor jeg tænkte, at skal jeg prøve at sadle lidt om, skal det være. Der skal lidt forandringer til. Det skaber energi og er med til at gejsten bibeholdes. Og styrkes, siger han.

Annonce

Hjernen kører

Så Jan Sejer er klar til at lave mad. Ja, det er han nu altid.

- Min hjerne kører derudad hele tiden med idéer. Det er det sjove ved mit job. Man stopper aldrig med at være kreativ. Kigger jeg på et eller andet, så tænker jeg altid på, hvordan kan det inspirerer mig til den næste ret, siger han og smiler.

Lido Catering har til huse på Søndergade i Børkop, og den består af Lido Deli med gårdbutik og take away samt Lido Catering, der leverer mad ud af huset til virksomheder, jubilæer, bryllupper og så videre. Nu er det så blevet suppleret med Lido Catering Gourmet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce