Annonce
Trekantens Folkeblad

Gymnaster springer højere med ny sponsoraftale

Gauerslund Gymnastik og OK har indgået en sponsoraftale. Foto: Gauerslund Gymnastik
Annonce

Der er godt gang i byggeriet i Gauerslund Gymnastik og i forbindelse med opførelsen af to nye haller, vil der blive bygget en springhal.

Det er ikke billigt for en forening at fylde en springhal med udstyr, og det skal blandt andet en sponsoraftale med energiselskabet OK hjælpe med.

- Vi bliver i stand til at gennemføre nogle af de investeringer, der skal gøre det endnu sjovere at gå til gymnastik i Gauerslund, siger Arne Rasmussen i en pressemeddelelse.

Han er bestyrelsesmedlem i Gauerslund Gymnastik.

- Vi arbejder for at få børn og voksne i alle aldre til at bevæge sig. Vi ønsker at forny os hele tiden, og kommer der en træner med en god idé til noget nyt, så prøver vi det gerne af, siger han videre.

Annonce

Gratis at støtte

Man kan støtte foreningen med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten.

Man skal  melde sit OK Benzinkort til Gauerslund Gymnastiks sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Trekantens Folkeblad

Så er der atter banko

Annonce