Annonce
Trekantens Folkeblad

Handelslivet er i fokus i udviklingssamarbejde

Børkop midtby skal styrkes. Men hvordan? Det kigger man på i udviklingssamarbejdet BID.  Foto: Mette Mørk
BID samarbejdet handler om at udvikle, og i Børkop er det fokus på handelslivets udvikling. Til fælles bedste.
Annonce

Børkop: Året 2020 har været dedikeret handelslivets udvikling i Børkop, i hvert fald hos BID-samarbejdet, men det er klart, at det har været et udfordrende år at udvikle i.

Coronaen har sat sine spor.

- Der er bestemt en stor opbakning i byen til, at man står sammen og laver noget i fællesskab. Det så vi blandt andet ret tydeligt, da coronakrisen var på sit højeste. Man var der for hinanden. Men det virker til, at der en stor værdsættelse og respekt om de tiltag, der sættes i søen. Men de fleste har mere overskud til at hjælpe til på dagen end være med til idémøderne og planlægningen, forklarer Pernille Juhl Nielsen, der er formand for Børkop Handel- og Erhverv.

Hun er en vigtig stemme i BID-samarbejdet i Børkop, for der er i år lagt vægt på, at der skal skabes en udvikling for handelslivet, som så kommer hele byen til gode.


Jo flere, der står sammen, jo stærkere er vi,


- Handelsstandsforeningen arbejder jo i forvejen med netop det. Men det er vigtigt at understrege, at vi netop er et erhvervsnetværk. BID er et bredt netværk, hvor samarbejdet på tværs af flere foreninger og ildsjæle er i fokus. Her kan alle være med, for at skabe noget fælles til fordel for hele byen. Og jo flere, der står sammen, jo stærkere er vi, forklarer Pernille Juhl Nielsen.

Annonce

Samarbejde er vigtigt

Hun bakkes op af Trine M. Laursen, der faciliterer BID-samarbejdet både her i Børkop og i de andre centerbyer i kommunen.

- Børkop har mange foreninger, lokalråd og så videre, der er godt i gang med et spirende samarbejde, som vi også inviterer med i BID-regi. Samarbejde er alfa omega. Det er vigtigt, vi samarbejder, for at Børkop fortsat er et godt sted at handle, leve og bo. Det kommer ikke af sig selv og alle byer styrker samarbejderne i disse år. Vi har sammen en opgave og et ansvar, siger hun.

BID

BID står for Business Improvement District og er en samarbejdsmodel, hvor kommunen og øvrige interessenter mødes med jævne mellem for på den måde at styrke samarbejdet, forme udviklingen og skabe events i en by eller bydel.

Næste BID-møde er den 14. september og holdes hos Din Madpartner i Skærup. Alle kan deltage.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Trekantens Folkeblad

Så er der atter banko

Annonce