Annonce
Trekantens Folkeblad

Har du brug for en snak?

Præsterne i Gauerslund Sogn tilbyder at være en helle, man kan ringe til og læsse sine tanker af angående corona-virussen. Det skal ske via telefon.

Gauerslund: Covid19 har gjort noget ved os. Vi er nu i syvende uge, efter at meget i vort samfund og fællesskab med hinanden blev lukket.

Men selvom folk er flinke til at hjælpe hinanden, kan der dog være nogle, som sidder for sig selv eller som føler, at de ikke kan dele deres bekymringer og tanker med andre, sådan i al almindelighed.

- Jeg ved fra mig selv, at tanker kan gå i et forfærdeligt spin. I den situation kan det være godt at læsse dem af, lyder det i pressemeddelelse fra Verner Helwig Pedersen, der er sognepræst i Gauerslund Sogn.

Præsterne i Gauerslund Sogn stiller sig til rådighed for en samtale. Da der jo skal være afstand mellem folk, kommer den samtale til at ske via telefonen.

Og der er ikke nogle emner, som er mere rigtige end andre.

- Vi har ingen forudfattede meninger om, hvad der skal tales om, og så har vi tavshedspligt, lyder det videre.

Annonce

Roser til danskerne

Præsten deler roser ud til den måde, vi dansker har taklet krisesituationen på.

- Det er en opløftende oplevelse, at vi i Danmark kan rykke os, når der pludselige opstår en alvorlig krise som den, vi befinder os i. Om ikke andet, så kan man glæde sig over at være født og rundet af en kultur i Danmark, der bygger på den tanke, at vi - generelt set - er solidariske med hinanden, når det kommer til stykket, siger Verner Helwig Pedersen i pressemeddelelsen.

Ud over Verner Helwig Pedersen er præstekollegerne Helle Lindholt og Connie Møberg Lynge. De tre præster kan fanges på Verner Helwig Pedersen, telefon: 2162 8033, mail: vhp@km.dk, Helle Lindholt, telefon: 6151 6567, mail: help@km.dk og Connie Møberg Lynge, telefon: 2497 3526, mail: coml@km.dk

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Trekantens Folkeblad

Nyt fra Vejle Kommune

Annonce