Annonce
Trekantens Folkeblad

Har du lyst til at blive sommerjournalist - så skriv til os

I oktober 2019 var Yassitha Babiram i praktik som journalist på redaktionen i Grindsted - nu tilbyder Vejle Amts Folkeblads seks andre unge, at de kan blive sommerjournalister på redaktionen i Vejle. Arkivfoto: Anne Sofie Skødebjerg Kristensen
Vejle Amts Folkeblad indbyder seks unge til en uges ophold på redaktionen, hvor de skal arbejde med ord og billeder.
Annonce

Vejle: Har du lyst til at prøve at være journalist, får du nu chancen på Vejle Amts Folkeblad.

Som et led i Vejle Kommunes sommeraktiviteter tilbyder vi to gange tre unge, at de kan være journalister for en uge i uge 29 og i uge 30, altså 13.-16. juli og 20.-23. juli.

Første dag får du en kort introduktion til avisen og faget. Herefter får du en opgave, som skal løses sammen med de to andre på holdet og en uddannet journalist fra avisens Vejle-redaktion.

I skal nemlig lave et bidrag til Vejle Amts Folkeblads søndagsavis og til avisens hjemmeside vafo.dk. Så du vil kunne se dit arbejde både på print og digitalt.

I skal ud i marken for at snakke med folk.

I skal lave en reportage.

I skal indsamle fakta.

I skal tage fotos til artiklerne.

Opholdet starter mandag morgen klokken 8, og du skal regne med at være her hver dag til klokken cirka 16.00.

Ugen slutter torsdag eftermiddag.

Aktiviteten henvender sig til unge fra 7. til 10. klassetrin.

Du får hver dag frokost hos os, og vi sørger for transport dagen igennem. Derimod skal du selv komme til og fra bladhuset.


Som et led i Vejle Kommunes sommeraktiviteter tilbyder vi to gange tre unge, at de kan være journalist for en uge, nemlig i uge 29 og i uge 30.

Mogens G. Madsen


Er du interesseret, skal du sende en ansøgning til chefredaktør Mogens G. Madsen på e-mail på adressen greg@vafo.dk. Angiv hvilken uge, du gerne vil være her.

Sidste frist for at søge er onsdag 8. juli klokken 16.00 til uge 29 og fredag 10. juli kl. 16.00 til uge 30. Du vil få besked kort tid efter.

Du kan læse mere om de kommunale sommeraktiviteter på www.vejle.dk/sommerferie

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce