Annonce
Trekantens Folkeblad

Hassans og hans hænder åbner i Brejning

Hasan Torabi åbner en afdeling af sin klinik i Brejning. Privatfoto
Hassan Torabi er kendt fra tv-dokumentaren Hassans Hænder, og nu åbner akupunktøren og massøren en afdeling i Jylland. Det bliver i Brejning.
Annonce

Brejning: Hassans Hænder var et tv-dokumentar, der fulgte Hassan Torabi fra Nykøbing Falster. Og det arbejde, han lavede.

Han tilbyder massage, sportsmassage, healing og akupunktør, og det var især som akupunktør, man fulgte hans arbejde med blandt andet en 13 årig pige, der havde lammelser i ansigtet efter en tumor.

Serien, som Danmarks Radio viste, har betydet, at Hassan er blevet en meget efterspurgt mand, og nu søger han så mod Jylland, nærmere bestemt til Brejning.

Her vil han en gang i ugen tage mod de kunder, som han har i Jylland og på Fyn.

- Der er jo langt til Nykøbing Falster, hvis man bor i Jylland, så vi har valgt at åbne en klinik vest for Storebælt. Det er tiden til det nu. Jeg har mange klienter, der bor i det jyske, og når de skal til Falster er det en lang tur, hvor de også skal bo på hotel. Det er en virkelig hård tur for mange, og det bliver nemmere for dem nu, siger han.

Der er ofte tale om folk, der er i et kræftforløb.

- Jeg prøver at give mine patienter masser af tro og håb i deres kamp mod cancer. Alle fortæller, at de næsten ingen bivirkninger har af deres kemo-behandlinger og føler at de kommer lettere igennem deres forløb. Jeg er så dybt taknemlig over, at jeg kan hjælpe så mange hver eneste dag. Livet er en gave, og man skal kæmpe så længe man kan, siger Hassan Torabi.

Annonce

Bliver i Brejning

At det nu bliver i Brejning har sin egen logik. Det er jo midt i landet, men Hassan har også en datter, der studerer i Vejle, samt dyrker ridesport i Gårslev.

Så det er også en mulighed for at komme tættere på datteren. Selv er han en mand, der i den grad har brugt livet på at være på farten. Han har selv været landsholdsbryder for Danmark, men har brugt en stor del af sin karriere på at hjælpe sportsfolk. Han har fem gange deltaget ved et OL. For USA, Sverige og Dubai.

Ikke som sportsmand, men i det medicinske team bag.

- Jeg har rejst rigtigt meget i mit liv, og den del er jeg ved at lægge mere og mere bag mig. Jeg er blevet 58 år, og jeg vil gerne være mere hjemme, siger han.

Helt hjemme bliver det jo så ikke, for fra den 30. maj vil han være at finde i Brejning.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce