Annonce
Trekantens Folkeblad

Her farves fantasien og forundringen

Billedskolen hos Kunstskabet skal atter i gang. Børn fra syv år og op kan deltage. Privatfoto
Annonce

Børkop: Hvis du er barn, er fyldt syv år og har lyst til at prøve kræfter med maleriet og tegningens kunst, ja så er der atter i år mulighed for at deltage i Kunstskabets Billedskole, der finder sted i Markant.

- Billedskolen byder børnene velkommen til en ny og spændende sæson med professionel undervisning og vejledning af skolens to dygtige undervisere, som er Merete Wøldike Schmith, og Angelica Boje, lyder det i en pressemeddelelse fra Kunstskabet.

De to undervisere er begge udøvende kunstnere og vil gennem leg og eksperimenter med farver, streg, former og spændende opgaver give eleverne både udfordringer og glæde ved de kreative processer og kunstneriske udtryk.

- I vores lyse lokaler giver vi børn fra mulighed for legende og kunstnerisk udfoldelse i et givende fællesskab. I Billedskolen vil børnene afprøve de gode kunstneriske discipliner som tegning, grafisk tryk, skulptur, maleri og spændende bland-teknikker. Her kan børnenes fantasi boble og vokse, så de oplever den kæmpe glæde, der er ved at være forundret, undersøgende og skabende, lyder det i meddelelsen fra Kunstskabet.

Billedskolen finder sted henover fire lørdage spredt ud over efteråret og der er start 5. september. Sæsonen slutter med en fernisering.

Tilmelding og yderligere information kan ske til Merete Wøldike Schmith på merete@woeldikes.dk

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Trekantens Folkeblad

Så er der atter banko

Annonce