Annonce
Trekantens Folkeblad

Her hedder frisøren Grydefritz

Birgitte Brødsgaard Christensen og Hans Chr. Christensen står bag den nye frisørsalon i Børkop, Grydefritz. Maleriet har Birgitte selv malet, og det er blevet logoet for salonen. Foto: Jørgen FlindtFoto: Jørgen Flindt
Annonce

Børkop: Er du kvinde, mand eller barn, ja så kan du nu få klippet håret og sat lokkerne hos en abe med røde briller og en gryde på hovedet.

Den kigger i hvert fald på en, når man besøger den nye frisør, Grydefritz, der er åbnet i Ny Boder i Børkop.

Navnet er Grydefritz, og bag det specielle navn gemmer der sig et kærestepar, hvoraf den ene kender Børkop ekstra godt.

Hun har nemlig tidligere været frisør i byen i seks år, Birgitte Brødsgaard Christensen.

- Jeg har tidligere haft en salon i Amaliegade, men valgte at stoppe for nogle år siden, og i stedet blev jeg blandt andet udekørende frisør og ansat hos en anden frisør. Men nu ønsker jeg at stå for det selv igen, siger hun.

Helt sig selv er hun dog på ingen måde, for hendes kæreste, Hans Chr. Christensen, er også med i salonen. Han kommer til at klare alt det bagved fra regnskab til rengøring, mens selve den del med at klippe og ordne hår, er det kun Birgitte, som står for.

Grydefritz tilbyder alle frisørydelser for både kvinder, mænd og børn.

Og hvad er det så lige med det navn?

- Det var et navn, der kom til mig en nat, jeg ikke kunne sove. Og det navn greb vi fat i. Det er da helt klart specielt, men det er mundret, og noget man nemt husker, siger Hans Chr. Christensen.

Og hvad er der så med maleriet med aben med gryden på hovedet?

- Det har jeg malet. Det er en fritidsfornøjelse, jeg har har, og som jeg nyder at sysle med, siger Birgitte Brødsgaard Christensen med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce