Annonce
Trekantens Folkeblad

Her kan du få en Heidi-behandling

Heidi Thygesen er ny behandler i Brejning. Hendes klinik hedder Blidterapi.dk. Foto: Jørgen Flindt
Heidi Thygesen er flyttet til Brejning, og den erfarne behandler byder på kraniosakral, healing med mere i lokalerne.

Brejning: Heidi Thygesen tager mod ved huset i Brejning, hvor hendes helt nye klinik nu er åben. I det store, venlige lokale hersker roen, og det er netop det, det handler om hos Heidi.

Ro. At skabe ro. I krop og sind. Tingene hænger sammen. Hendes klinik hedder da også Blidterapi.dk, så det er ikke hos hende, man skal forvente at blive mødt af stres og jag.

- Jeg behandler mod mange ting. Jeg har mange børn, som døjer med forskellige ting. Det kan være børn med kolik, eller større børn, der har svært ved at koncentrer sig. Det er også voksne med stress og udbrændthed eller ondt i nakke og skuldre. Og så videre. Jeg behandler meget bredt, og jeg har en række værktøjer at gøre brug af. Jeg plejer at sige, at hos mig får du en Heidi-behandling, siger hun og smiler.

Annonce


Jeg symptombehandler ikke. Jeg kigger efter helhederne.


Heidi-behandlingen kan bestå af først og fremmest kraniosakral som kan blive suppleret med  healing, øreakunpunktur og bindevævsmassage.

- Jeg symptombehandler ikke. Jeg kigger efter helhederne. På det hele menneske. Det fysiske og psykiske hænger sammen, forklarer hun.

Et oplagt sted

Hun er 56 år, oprindeligt fra Bornholm, og hun er lige flyttet til Brejning sammen med sin mand. De har tidligere boet i Jels i det sønderjyske, men på grund af arbejde og afstanden til børn har de valgt at flytte til et mere centralt sted i landet.

- Brejning er det helt oplagte sted. Vi ønskede at komme nær vand, og det skulle være et sted, hvor vi nemt kan komme i forskellige retninger af landet. Og så er det da kun en ekstra gevinst, at her er meget smukt, siger hun.

Hun er lige startet som behandler i Brejning, men kunder savner hun ikke. En del af hendes kunder fra Jels tager turen til Brejning, og nye kunder fra hendes nye lokalområde, er også ved at indfinde sig.

- Jeg er blevet taget godt i mod, og der er bestemt plads til endnu flere kunder. Store som små, siger Heidi Thygesen.

Blidterapi.dk holder til på Hammersvej i Brejning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce