Annonce
Trekantens Folkeblad

I Flindts Fodspor: Arghhh men pyt

I Flindts Fodspor. Illustration: Julius

Arghhh, for pokker da. Hvad er nu det for en idiot, der har parkeret bilen lige der?

Det tænker jeg, da jeg kommer ned til bilen, for jeg skal ud på en opgave, nemlig kælke i Børkop (den historie kunne læses i VAF), og når man arbejder hjemmefra, ja så holder bilen i carporten.

Men ude på vejen, over på den anden side af den smalle vej, holder der en bil parkeret. Og dermed er det svært at komme ud af carporten, så jeg bander, og mine naboer, Poul Erik og Dagmar, som er ude at gå en tur i sneen, smiler overbærende til mig.

Livet er fuldt med små argggghh'er, men heldigvis kommer man jo hurtigt videre fra dem, hvilket trods alt er meget godt.

Jeg mener, der er større problemer i denne verden, end at jeg skal bakke helt mærkelig ud af carporten, men lige der, og på lige det tidspunkt i mit liv, var det den oplevelse, der fyldte i mit sind.

Den slags må ikke gå en på. Man skal lære at sige pyt, og det har jeg bestemt lært mig selv, men jeg har det også sådan, at man må også godt lære at bande ad tingene. Det er sundt at bande, og vi kan ikke være lalleglade hele tiden, men må gerne have lidt følelser med i det


Man skal lære at sige pyt, og det har jeg bestemt lært mig selv, men jeg har det også sådan, at man må også godt lære at bande ad tingene.


Omvendt, så er det en styrke, vi mennesker har fået opbygget gennem mange års evolution, at vi har lært at sige pyt.

Dem der kan det, har et forspring i kapløbet, det er jeg overbevist om, for dem, der ikke kan sige pyt, år ikke mange venner.

Nå, det fjols, der parkerede som netop et fjols, skulle bare vide, at han eller hun blev bandet alvorligt af den formiddag, men da jeg lidt senere stod på toppen af Kælkebakken i Børkop og skulle suse nedad på min blå bobslæde, var alle sure tanker for længst væk.

Det er svært at være sur og en gammel vrissen mand, når man suser nedad bakken i sneen. Og da jeg atter kom tilbage til hjemmet, var den trælse bil endda væk igen.

Sådan er det med livet. Man bander og svovler, man griner ad barnlige glæde, og man mærker en stille fryd, når en bil ikke længere holder dumt parkeret. Det hele kan ske indenfor en times tid.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Trekantens Folkeblad

Nyt fra Vejle Kommune

Annonce