Annonce
Trekantens Folkeblad

I Flindts Fodspor: Husk byen stadig er åben

I Flindts Fodspor. Illustration: Julius

Der er noget trist over landet i disse tider. Ord som nedlukning og mutationer fylder mediebilledet og de fylder inde i vores hoveder.

Men trods nedlukning er ikke alt lukket ned, og husk nu endelig på det. Børkop holder stadig åbent, også selvom der er døre, som er lukket.

Tag nu Fakta, Nette og Rema. De har jo åbent. Det samme har ejendomsmæglerne, apotekeren, lægen, tandlægen og fodterapeuten i Ny Boder. Spisestederne har også åbent, men dog kun til take away, så en pizza eller ristet hot dog med hele svineriet er ikke forsvundet men putter sig bare lidt.

Blomsterhandleren i Søndergade er også åben, og sådan kan man blive ved.

Det skal tages med, at der er meget der er lukket. Men meget er flyttet til nettet. Ok, frisørerne må eksempelvis sande, at de ikke kan klippe hår over nettet, men tøjhandlerne og vinhandleren kan eksempelvis stadig sælge på nettet, så husk, at hvis du køber hos dem, gør du dem og byen en kæmpe tjeneste.

Gavekort er også noget, der kan gøre en stor forskel for byens handlende, om så det er til mad, tøj, hårklip eller noget helt fjerde.


Det er en, for nu at sige det lige ud, lortesituation, vi alle er i, og det er det i endnu større grad for de handlende.


Det er en, for nu at sige det lige ud, lortesituation, vi alle er i, og det er det i endnu større grad for de handlende. Men det er dem, som gør Børkop til Børkop. Dem som giver byen et liv. Dem der sørger for, at Børkop ikke er en soveby, hvor man næsten kan høre snorken helt til Vejle og Fredericia.

Min stille opfordring skal være, at vi samler os om vores by. Og der mener jeg også om Smidstrup, Gårslev, Andkær, Brejning med videre, hvor der også er forretningsdrivende. De skal selvfølgelig ikke glemmes, men faktum er dog, at det er mest synlig i Børkop, som trods alt er den store handelsby i området.

Det er trælse tider for alle, men de vil blive meget mere trælse, hvis byens liv knækker sammen under vægten af en lille lorte virus.

Vi er alle i samme båd, og hvis vi husker at ro i samme retning, og alle hiver i årerne, kan der komme noget smukt ud af det. På den lange bane.

Men på den korte bane, så bare husk på, at nedlukning ikke er en total nedlukning. Der er masser af liv derude. Så lad os huske at vande det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantens Folkeblad

Nyt fra Vejle Kommune

Annonce