Annonce
Trekantens Folkeblad

I Flindts Fodspor: Jeg kan sgu endnu

I Flindts Fodspor. Illustration: Julius
Annonce

I sidste uge var jeg i Smidstrup, hvor en multibane og et nyt udendørs parkour og fitnessområde skulle indvies.

Nu er det et sted, der mest er til børnene og motionisterne i byen, men ved indvielsen var pressen inviteret, og da pressen jo er mig, ja så stod jeg der på en ny multibane i Smidstrup sammen med skolens ledelse, hallens ditto samt andre repræsentanter.

Og lige der på banen lå den. Bolden. Rund og indbydende. Ja, det er fodbolde som regel, med mindre det var en amerikansk en af slagsen, og jeg ved ikke hvorfor, mine fødder ikke kan ikke tåle sådan et syn. De nægter at slippe tanken om, at den bold da skal have et spark lige i røven.

Så der stod alle de fine folk fra skole, kommune og så videre, og de lignede ikke nogen, der havde lyst til en rask fodboldkamp, men guderne skal vide, at det havde jeg.

Nu er jeg en godt opdraget mand, så jeg undlod at spørge, om vi skulle spille, men jeg var ikke opdraget godt nok til at lade være med at sparke til bolden. Og selvfølgelig sætte mig under pres først. Typisk mænd. Det er sjovest at sparke til en bold, hvis der er lidt på spil.


Men hvad betyder det, når bolden hænger der i luften, og den flyver i retning målet......ooooog....oooog...,ooooog


- Kan jeg ramme målet herfra, spurgte jeg viceskoleleder Marianne, og hun nåede vist ikke at svare, før jeg havde sparket til den bold.

For jeg kan bare ikke lade være. Bolde er til at lege med. Og lege skal vi huske her i livet.

Jeg har spillet meget fodbold i tidernes morgen, men det er også over tyve år siden, og nok er min kølige venstreben stadig ikke helt uden evner, men nogen Laudrup eller Messi er jeg på ingen måde. Og har aldrig været.

Men hvad betyder det, når bolden hænger der i luften, og den flyver i retning målet......ooooog....oooog...,ooooog den klasker ind i metalnettet lige under overliggeren.

Et perfekt skud. Et perfekt mål. Jeg kan sgu stadig.

Og det var så det. Intet bifald. Ingen kontrakt med Liverpool. Bare et skud på en kold og grumset mandag i december i Smidstrup.

De andre voksne mennesker omkring mig har måske undret sig over, at en mand på 51 år stadig føler for at lege, men dem om det, for jeg tror aldrig, jeg kommer til at slippe det helt.

Målene er jo derude.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce