Annonce
Trekantens Folkeblad

I Flindts Fodspor: Lets talk about sex

Illustration: Julius
Annonce

Andkær: Nå, nu skal vi snakke om sex. Åh jo. Og vild dyrisk sex, men inden du zapper helt videre, så bliv hængende lidt endnu, for på vores blå planet er der altså mange mærkelig dyr, og det ser man også, når talen handler om formering.

Det liv er fascinerede. Tænk sig, at der er et lille krebsdyr, der hedder en rur, hvor hannen har en penis på ti gange sin længde. Det vil svare til, at en to meter høj mand vil have en penis på tyve meter. Altså hvad der svarer til bredden af en håndboldbane.

Så det er jo en imponerende penis at rende rundt med, men der er en mening med galskabet.

Hannen kan nemlig på den måde befrugte hunnen uden at nogen af dem kommer ud af deres hus. Derude er der nemlig farligt at være, men ved at lave en lille "sniger" med den lange penis, kan både hanen og hunen lave små rurer i sikkerhed.

Derude i dyrenes verden handler det nemlig om en ting, og kun den ene ting. Artens overlevelse.

Og det gør de så. Dyrene. På mærkelig vis, til tider.

Gødningfluen har fundet ud af, at det bedste sted at parre sig er i en nylagt kokasse, og det kan man jo mene om, hvad man vil.

Men de er faktisk ikke ret kloge, for nok er kokasser det rene guf, når man er flue, men det er også et farligt sted at være. Gødningflue-hannen tænker nemlig, "hov, hende må jeg hellere nyde", og det gør de så desværre allesammen. På en gang. Det betyder, at mængden af hanner kan være så overvældende, at hunnen presses ned i kokassen og drukner. I lort.

Sådan er der så meget med sex, men lad os glæde os over, at vi mennesker trods alt er mennesker. Her kan mænd trods alt ikke lave en "sniger" mellem to huse, og vi foretrækker friskt sengetøj i sengen frem for nylagte kokasser.

Og som race er vi heldigvis noget mere aktive end eksempelvis pandaer, der kun er i brunst sådan cirka en dag om året.

Jo jo, sex hitter, og du er nok helt enig. I hvert fald har du nu læst med helt til enden af denne lille sexede historie.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce