Annonce
Trekantens Folkeblad

Ingen undervisning i Datastuen frem til nytår

Datastuen på Englystparken må holde lukket frem til nytår. Her fra et tidligere åbent hus. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Børkop: Sæsonen skulle til at gå i gang, men der bliver ingen undervisning i Datastuen på Englystparken. I hvert fald ikke dette efterår.

- Den nuværende situation omkring Corona-smitten betyder, at vi har besluttet at aflyse al undervisning i Datastuen indtil videre, lyder det fra Ivan Bloch Sørensen, der er vejleder i Datacaféen på Englystparken.

Her kan seniorer på 60 år og opad ellers få undervisning i brugen af computere, tablets med videre. Men Sundhedsmyndighedernes krav omkring afstand og antal kvadratmeter betyder, at det i praksis ikke er muligt at gennemføre undervisning.

Det er dog ikke lig med, der bliver helt stille i lokalerne.

- Vi vil gøre opmærksom på, at vores hjælpecafé er åben hver tirsdag fra klokken 13 til 14. Det er fra og med tirsdag 1. september. Her er alle velkomne til at komme forbi med store og små problemer, som vi vil gøre meget for at afhjælpe. Du skal ikke bestille tid, men blot møde op (det koster kroner 25 per påbegyndt time, red), forklarer Ivan Bloch Sørensen.

Vejlederne i hjælpecaféen vil normalt anvende mundbind, idet det ikke er muligt at opretholde en afstand på to meter, og man er selvfølgelig også selv meget velkomne til at anvende mundbind.

Hvis der sker ændringer

Såfremt der sker ændringer i anbefalingerne fra Sundhedsmyndighederne, som gør det muligt at genoptage undervisningen, vil Datacaféen kontakte deltagerne igen.

Og under alle omstændigheder vil caféen kontakte folk igen i december/januar måned.

- Med opfordring til at passe på jer selv og andre, ønsker vi jer et godt efterår, med håbet om at vi kan starte undervisning efter nytår, lyder det fra Ivan Bloch Sørensen.

Hvis du har nogle specielle ønsker, er du meget velkommen til at kontakt Ivan Bloch Sørensen på mail ibs@datacafe.dk eller telefon 2279 7610.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Trekantens Folkeblad

Så er der atter banko

Annonce