Annonce
Trekantens Folkeblad

Julemanden aflyser julemarked

Julemanden vil i år ikke blive vækket på Børkop Vandmølle. Atter er det covid-19, der aflyser et arrangement. Arkivfoto: Jørgen Flindt
Det meget traditionsrige julemarked ved Børkop Vandmølle er blevet aflyst i år. Julemanden er blevet vækket, og han har brummet, at han hellere må sove videre, for vi skal ikke smitte hinanden.
Annonce

Børkop: Det krævede både tilløb og stort mandsmod, men bestyrelsen i Børkop Vandmølles Venner tog sig sammen og gik ind på loftet på vandmøllen og vækkede julemanden.

For bestyrelsen har besluttet, at der i år ikke skal være julemarked på Børkop Vandmølle på grund af covid-19, og det er ellers den dag, julemanden vækkes af en masse børn.

- For et par dage siden måtte bestyrelsen gå på mølleloftet for at få en snak med julemanden,  der ligger og sover ovre i hjørnet. Han brummede lidt, da vi nærmede os og sagde "Hvad er der nu  - hvorfor må jeg ikke bare sove?", lyder det i et skriv fra bestyrelsen, der videre skriver:


Jamen så må det være sådan - så sover jeg bare videre, men aflys nu ikke julen.

Julemanden


- Vi forklarede, at der var kommet en ubuden gæst, nemlig covid-19, til landet, som gjorde, at mange blev syge, nogle meget syge, så menneskerne ikke måtte og ikke var så glade for at mødes i større antal - så vi var nødt til at aflyse julemarkedet 22. november.

Annonce

Vrissen julemand

Jo, det er sin sag at vække en julemand udenfor sæsonen, og julemanden var der også lidt vrissen. Til en start.

- Det var han ikke helt tilfreds med, men da vi havde forklaret, at både han, nissemor og de små nissebørn måske også kunne blive syge, sagde han - "jamen så må det være sådan - så sover jeg bare videre, men aflys nu ikke julen."

Og det lovede bestyrelsen af Vandmøllens Venner. Julen skal nok stadig blive til noget, og hvis man gennem december hører en snorken inde fra møllen, ja, så er det bare julemanden, der er i gang med den mest fredelige jul i flere år. Men gaverne skal han nok få bragt ud. Det lovede han, inden de tunge øjenlåg atter lukkede i.

Der bliver dermed intet julemarked ved vandmøllen i år, men Børkop Vandmølles Venner forklarer, at markedet selvfølgelig vender tilbage næste år, hvor tingene forhåbentligt ser anderledes ud end i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce