Annonce
Trekantens Folkeblad

Julenissen delte 400 portioner risengrød ud til de mindste elever

Julenissen kom med portionsanrettet risengrød til de mindste klasser på Englystskolen. Privatfoto
Din Madpartner måtte hjælpe til, da julenissen skulle anrette og uddele 400 portioner risengrød til de yngste elever på Englystskolen i Børkop.
Annonce

Børkop: De to ansatte fra Din Madpartner i Skærup havde i sidste uge travlt på Englystskolen, for de skulle nemlig hjælpe julenissen med en meget vigtig opgave.

Der skulle deles risengrød ud til alle 400 elever i indskolingen.

- Det er jo i disse tider ekstra svært at nå det hele selv, når man er julenisse, så vi måtte hjælpe til. Alt skulle nemlig portionsanrettes, så hver elev fik en bakke med risengrød med et bæger kanel og en smørbrik til, forklarer Pernille Jul Nielsen, der er indehaver af Din Madpartner.

I disse coronatider må selv en julenisse sørge for, at risengrød, smør og kanel er portionsanrettet.  Privatfoto

I alt blev der brugt 20 kilo ris og 100 liter mælk, men så var der også risengrød til alle elever i de mindste klassetrin.


Det er jo i disse tider ekstra svært at nå det hele selv, når man er julenisse, så vi måtte hjælpe til.

Pernille Jul Nielsen, indehaver af Din Madpartner


- Det var en bedsteforælder til en af eleverne, som jeg kender gennem foreningen Stafet for livet, som spurgte mig, om vi kunne hjælpe julenissen med at lave risengrød. Og det kunne vi da, siger hun videre.

Annonce

Laver skolemaden

Det er Din Madpartner, der har sponsoreret risengrøden, og firmaet er begyndt at kende Englystskolen på en helt ny måde.

- Det er os, der står for at lave skolemaden (gennem portalen skolemad.nu, red.) og bringe det ud til Englystskolen. Sådan har det været et par måneder, og planen er, at det skal skolen og vi evaluere på efter nytår, siger Pernille Jul Nielsen.

Hun håber, at samarbejdet fortsætter.

- Set fra vores stol vil vi meget gerne fortsætte med det. Skolemad er noget, vi ikke tidligere har prøvet kræfter med, men det har vist sig at være en spændende udvidelse af vores tilbud, og det er en god måde at være tilstede lokalt. Og så ved jeg fra min medarbejder, der tager ud på skolen, at hun bare elsker at komme ud og møde børnene, siger Pernille Jul Nielsen.

Og julenissen. Den fik også en portion, for julenisser kan jo ikke lade være med at smage, når der er risengrød i nærheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce