Annonce
Trekantens Folkeblad

Karin hjælper når man løber mod systemets mur

Karin B. Nissen er privat socialrådgiver med base i Børkop. Foto: Jørgen Flindt
Karin B. Nissen er privat socialrådgiver. Hun hjælper folk med at møde det system, der til tider kan virke meget overvældende.
Annonce

Børkop: Det kan være en ensom kamp, når man kommer ind i det offentlige system. Som regel går alt efter de retningslinjer, der nu engang er, men der kan opstå fejl.

Og der behøver man ikke stå alene tilbage i sit møde med systemet. Karin B. Nissen fra Børkop er privat socialrådgiver, og hun tilbyder sin erfaring og hjælp på en lang række områder.

- Jeg tilbyder hjælp til at bekæmpe sagsbehandlingsfejl og systemstress i sociale sager. For eksempel kan jeg læse sagens akter gennem og se, om der er begået fejl. Og dem bliver der begået mange af. Over hver tredje sag, som borgerne anker til Ankestyrelsen, ender med at blive omgjort, fordi der er sket en fejl. Så det er vigtigt, at der bliver holdt øje med sagsbehandlingen, og er man i det mindste i tvivl, så skal man klage, men det kan være svært for den enkelte borger at stå alene med, og det er her, jeg blandt andet kan hjælpe til, siger hun.

Karin B. Nissen tilbyder sin hjælp indenfor alle områder af den sociale lovgivning. Hun kan hjælpe med at ansøge om eksempelvis førtidspension eller anden form for forsørgelse, og hun kan tage med til møder som bisidder eller helt overtage kommunikationen med det offentlige. For bare nævne et par få af de mange former for hjælp, som hun tilbyder.

Borgere såvel som pårørende påvirkes sommetider i en sådan grad af mødet med det offentlige, at de udvikler tegn på stress

Karin B. Nissen, privat socialrådgiver

Annonce

Systemstress

Karin B. Nissen er 46 år, og hun er uddannet socialrådgiver og har arbejdet indenfor voksenhandikapområdet, familieområdet samt beskæftigelsesområdet. Hun underviser på socialrådgiveruddannelsen i Esbjerg, og har nu åbnet sit eget firma som privat socialrådgiver. Basen er Børkop, og hvor hun holder til i SundhedsCenter Børkop i Ny Boder.

- Mine kunder kommer fra hele landet, og Børkop ligger centralt, så jeg nå de fleste steder i landet på under 2 timer. Der tale om folk, der enten selv har brug for hjælp til at møde systemet, men det kan også være pårørende, der har brug for hjælp. Borgere såvel som pårørende påvirkes sommetider i en sådan grad af mødet med det offentlige, at de udvikler tegn på stress, det kan jeg behandle gennem samtaler, forklarer Karin B. Nissen der, udover at være socialrådgiver med en akademisk overbygning, også er uddannet coach og terapeut. Karin understreger en ting.

- Den kan ofte betale sig, at jeg går ind i en sag, men jeg kan aldrig garantere, at kunden får medhold i sin ansøgning eller klage. Det afgør kommunen og Ankestyrelsen. Men jeg kan garantere, at jeg altid vil give min uforbeholdne mening om, hvorvidt det kan betale sig for kunden, at jeg ind i en sag.

Man kan se mere på www.karinBnissen.dk og interesserede er velkomne til at kigge forbi til åbent hus lørdag den 1. februar kl. 10-15 til en snak og en kop kaffe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce