Annonce
Trekantens Folkeblad

KFUM-Spejderne i Brejning får støtte til opførelse af bålhytte

KFUM Spejdere Brejning får støtte til at få bygget en bålhytte. Arkivfoto
KFUM-Spejderne i Brejning har fået støtte fra Nordea-fondens Lokalpulje til opførelse af bålhytte. Nu kan vi påbegynde opførelsen af bålhytten, siger glad gruppeleder fra Brejning gruppe Kenny Fihl Hansen.
Annonce

Brejning: Med 35.165 kroner i støtte fra Nordea-fondens Lokalpulje kan KFUM-Spejderne i Brejning nu igangsætte opførelse af bålhytten ved spejderhuset på Hammervej 2 i Brejning, der har været på tegnebrættet i lang tid.

Gruppelederen glæder sig især til at de mange hyggelige timer, som en bålhytte kan bidrage med.

- I Brejninggruppen har vi i lang tid haft et ønske om at få bygget en bålhytte, så vi kan udnytte vores bålplads hele året rundt. Så derfor er vi utrolig glade for, at Nordea-fonden har valgt at støtte med 35.165 kroner. Så nu bliver bålhytten bestilt, og til efterår vil vi bygge den med hjælp fra vores medlemmers forældre, fortæller Kenny Fihl Hansen.


I Brejninggruppen har vi i lang tid haft et ønske om at få bygget en bålhytte, så vi kan udnytte vores bålplads hele året rundt.


Med bålhytten håber KFUM-Spejderne i Brejning at kunne give medlemmerne bedre faciliteter til det daglige spejder arbejde i spejderhuset.

Annonce

30 mio. kr. til foreningslivet

KFUM-Spejderne i Brejning har modtaget 35.165 kroner i støtte fra Nordea-fonden, der med Lokalpuljen hvert år uddeler 30 mio. kr. til lokalt forankrede projekter i alle egne af Danmark.

- Nordea-fonden støtter gode liv, og for os er fællesskaber nøglen til gode liv. Fællesskaber finder vi især i foreningslivet, og derfor er vi glade for at støtte KFUM-Spejderne i Brejning, siger Henrik Lehmann Andersen, adm. direktør i Nordea-fonden.

Alle foreninger kan søge fonden om støtte. Det typiske uddelingsbeløb er på 5.000-30.000 kr., der fx kan gå til aktiviteter i foreninger, lokale events eller udstyr til klubben.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce