Annonce
Trekantens Folkeblad

Krolfklubben er klar til ny sæson og nye medlemmer

Krolfsæsonen er i gang, og Smidstrup Krolfklub er klar til nye medlemmer. Arkivfoto: Michael Bager
Medlemmerne i Smidstrup Krolfklub har været tvunget væk på grund af corona-restriktioner. Klubben er nu tilbage på fuld styrke.
Annonce

Smidstrup: Medlemmerne i Smidstrup Krolfklub har måttet væbne sig med tålmodighed for at kunne komme ud at spille krolf.

Klubben har været genåbnet i omtrent halvanden måned, og nu er medlemmerne også tilbage for fuld styrke. For at sikre afstand mellem spillerne er der kun tre på hvert hold i denne sæson.

Har man lyst til at afprøve spillet, der måske bedst kan forklares med, at krolf er halvt kroket og halvt golf, så er nye medlemmer velkomne i Smidstrup.

- Det er ikke nogen lukket klub, så vi vil da meget gerne have flere nye medlemmer, så folk er meget velkommen til at komme ud og se det an, siger Karen Fogdahl Nielsen, der er medlem og klubbens kontaktperson.


Det er ikke nogen lukket klub, så vi vil da meget gerne have flere nye medlemmer.

Karen Fogdahl Nielsen


I Smidstrup Krolfklub sker det også sommetider, at der er nogle der er både heldige og dygtige og får hole in one, men det er uden tvivl det sociale mellem medlemmerne, der er det vigtige.

Og i særdeleshed de gode snakke, der foregår i tredje halvleg med den medbragte kaffe.

- Det er utrolig hyggeligt, og vi får en del sjov og pjat ud af det sammen, når vi er færdige med at spille, siger Karen Fogdahl Nielsen, der selv har spillet krolf i snart fem år.

Annonce

Tager ud

En gang i mellem bliver der også tid til, at medlemmerne kan besøge andre krolfbaner for ny inspiration.

- Vi har lige været i Kolding og er afsted to gange i løbet af en sæson. Det er både for at blive udfordret, men også bare for at prøve andre baner, siger Karen Fogdahl Nielsen.

Det yngste medlem er 74 år ung, men der er ikke nogen minimumsalder for at være med.

- Vi vil da også gerne have yngre medlemmer, lyder det med et smil fra klubbens kontaktperson.

Krolfspillerne mødes hver onsdag kl. 18.30-21, eller indtil den sidste kop kaffe er drukket. Her er der ikke lukket i sommerferieperioden. Krolfbanen er ligger på Præstegårdsvej 74 ved museets parkeringsplads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce