Annonce
Trekantens Folkeblad

Løber for trafiksikkerhed og indlagte børn: Lokale bankfolk løber fra Vejle til Fredericia

Anne-Grethe Bøgh og Morten Lyng fra Fynske Bank i Fredericia og Børkop skal sammen med andre refleksløbere fra hele Danmark hjælpe med at bære Refleksstafetten 2020 fra Vrå til København på blot fire dage. Her ses et glimt fra sidste år. Foto: PR-foto
Fredag 23. oktober løber Anne-Grethe Bøgh og Morten Lyng distancen fra Vejle til Fredericia. De løber for at sætte fokus på synlighed i trafikken og brug af reflekser i den mørke tid, og samtidig samler de midler ind til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene.
Annonce

Vejle/Fredericia: Kridt løbeskoene og på med reflekserne. På Årets Refleksdag, torsdag  22. oktober klokken 7, skydes Refleksstafetten i gang i Vrå.

Forude venter cirka  500 km stafet med poster i hele landet.

Konceptet er ganske enkelt. Refleksstafetten skal fra Vrå til København på blot fire dage ved, at frivillige løbere bringer stafetten gennem Danmark.

Anne-Grethe Bøgh og Morten Lyng er blandt løberne, der med reflekser på løbetøjet skal lyse Danmark op og bære stafetten fra Vejle til Fredericia, hvor de næste løbere står klar.

Ruten, som de to løbere skal tilbagelægge, er 25 km lang, og på distancen indsamler de midler til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

Annonce

Lokal indsamling til fordel for Legeheltene

Alle deltagere løber for at sætte fokus på synlighed i trafikken og brug af reflekser i den mørke tid.

Samtidig skaffer hver enkelt refleksløber sig kilometersponsorater og MobilePay-donationer fra netværk, familie og venner, som sponsorerer et valgfrit beløb for hver kilometer, som løberen løber.

Når stafetten er i mål søndag 25. oktober, lægges alle bidrag sammen og doneres ubeskåret til Legeheltene, så endnu flere indlagte børn kan få en mere aktiv hverdag fyldt med leg og bevægelse.

Sådan kan du støtte indnsamlingen

Bliv kilometersponsor: Som kilometersponsor støtter du deltageren med et beløb fra 1 kr. op til 30 kr. pr. kilometer, som deltageren tilbagelægger.

Bliv kilometersponsor for Anne-Grethe Bøgh:https://kilometerdonation.dk/deltager/refleksstafetten/anne-grethe-boegh

Bliv kilometersponsor for Morten Lyng:https://kilometerdonation.dk/deltager/refleksstafetten/morten-unnerup-lyng

Støt indsamlingen via MobilePay: Du kan støtte deltageren med et valgfrit beløb og giver samtidig donationen med det samme.

Støt Anne-Grethe Bøghs indsamling via MobilePay på nummeret 639413

Støt Morten Lyngs indsamling via MobilePay på nummeret 859604

- Det har været ekstra svært at være indlagt i den seneste tid med coronavirus, hvor børnene har været nødsaget til at være på egen stue. Hos Børneulykkesfonden ved vi, hvor afgørende det er, at de indlagte børn fortsat kommer op af sengen og får bevæget sig, og derfor er det helt fantastisk, at medarbejdere i Fynske Bank, Codan og andre deltagere støtter op omkring Refleksstafetten og er med til at indsamle midler til Legeheltene, fortæller Henriette Madsen, generalsekretær hos Børneulykkesfonden i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantens Folkeblad

Nyt fra Vejle Kommune

Annonce