Annonce
Trekantens Folkeblad

Malinee Fodpleje & Skønhed tjekker om dine fødder har lidt skade under nedlukningen

Malinee Kristensen har atter åbent. Privatfoto
Fra 6. april kan du atter få ordnet fødder hos din lokale SADF-fodplejer, for Malinee Fodpleje & Skønhed har igen slået dørene op for behandlinger.

Brejning/Børkop:  De seneste 15 ugers nedlukning af klinikken og resten af landet kan have haft store uhensigtsmæssige følger for ældre og andre med behov for kontinuerlig fodpleje.

Det forklarer Malinee Kristensen, der er indehaver af Malinee Fodpleje & Skønhed, i en pressemeddelelse.

- Genåbningen betyder, at jeg som lægeeksamineret SADF-fodplejer igen kan lave fodbehandling og kan få rettet op på mine kunders fødders sundhed. Der er rigtig mange af mine kunder både mænd og kvinder i alle aldre, der har fodproblemer, som hård hud, hælrevner, ligtorn, fodvorter, nedgroet negle samt fortyggede svampenegle, og med den lange nedlukning, har det været svært for mine kunder selv at ordne deres fødder, specielt de ældre, at nå ned til deres fødder og få dem klippet og plejet, fortæller Malinee Kristensen.

Annonce

Medlem af SADF

Malinee Kristensen er medlem af brancheorganisationen Sammenslutningen af Danske Fodplejere (SADF), som omfatter 420 dedikerede og fagligt dygtige medlemmer, der alle har en grundig uddannelse bag sig.

De sundhedsfaglige opgaver, som Malinee Fodpleje & Skønhed normalt løser, er essentielle for mange lokale borgeres og især ældres sundhed og velvære – derfor er det en stor lettelse, at der igen kan åbnes op for behandlinger.

Problemer med fødderne kan hurtigt påvirke hele kroppen – fra ankler til knæ, hofter, ryg og nakke og Malinee Kristensen fra Malinee Fodpleje & Skønhed behandler normalt rigtig mange, der ikke selv kan varetage plejen af deres fødder.

De er altså afhængige af, at Malinee Kristensen hjælper dem, og dermed har nedlukningen haft store uhensigtsmæssige følger for de kunder, som plejer at komme i klinikken.

- Sundhed handler ikke kun om gode kostvaner, dyrke motion eller få nok søvn, men også at være god ved sig selv og huske at pleje sin krop, specielt er det vigtig for sundheden, at man har velplejede og sunde fødder. Det er vores fødder der skal bære rundt på os hele livet. Derfor er det vigtigt uanset alder at få fødderne tilset regelmæssigt hos en fodplejer, for at pleje og forbygge fodproblemer inden det bliver så slemt at man får smerter, siger Malinee Kristensen.

Annonce

Fodplejerne har været efterspurgt

Malinee Fodpleje & Skønhed og andre SADF-fodplejere har altså igen mulighed for at give professionel fodpleje og fodbehandling af høj kvalitet – og det har været efterspurgt.

- Mange af vores 420 medlemmer er under nedlukningen dagligt blevet kontaktet af kunder og pårørende samt ledere fra bosteder og plejehjem, som har rykket for vores tilstedeværelse og haft brug for vores hjælp, siger formanden for SADF, Linda Dam Havmøller, og uddyber:

- Vi tager ansvaret for vores kunders helbred meget alvorligt og har været bekymrede for deres fodsundhed, så det glæder os meget, at vi igen må hjælpe dem, der har brug for os.

Klinikken kunne atter åbne tirsdag 6. april.

Fakta

Sammenslutningen af Danske Fodplejere (SADF) er brancheforening for cirka 420 fodplejere, der alle har taget en SADF-godkendt uddannelse. Fodplejerne er lægeeksaminerede og er uddannede i at behandle fødder samt forebyggende behandling og identificering sygdomsbetingede problemer.

Malinee Fodpleje ligger på Brejning Søndergade 7, i Brejning og drives af Malinee Kristensen, som har været uddannet SADF-fodplejer i 3 år.

Se også www.danskefodplejere.dk og www.malinee.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantens Folkeblad

Skoleelever fandt slikpapir i rå mængder, snus og to par underbukser: Efter 7,5 kilometer affaldsindsamling kunne cheeseburgeren nydes

Annonce