Annonce
Trekantens Folkeblad

Nu bliver fodboldskolen voksen: Gauerslunds fodboldskole kan fejre jubilæum

DBU-repræsentant Frede Hansen, til højre, overrakte onsdag d. 1. juli DBU's anerkendelse af 25 års fodboldskole i Gauerslund til fodboldskoleleder Jacob Faaborg, i midten, og træneransvarlig Frederik Skov. Der er i år 192 deltagere og helt udsolgt. Foto: Torben Øllegaard
Conora har ikke lagt en dæmper på lysten til at spille fodbold. Den historiske fodboldskole i Gauerslund fejrede sin 25. sæson med fuldt hus og højt humør.
Annonce

Gauerslund: Det er i år 25. gang, at Gauerslund IF  afvikler fodboldskole i sommerferien.

Og med 192 deltagere er fodboldskolen i år dels helt udsolgt, dels lige så populær som nogensinde.

Jubilæet blev markeret af DBU-repræsentant Frede Hansen, som kom forbi for at overrække hædersbevisning og en landsholdstrøje med det symbolske nummer 25 til fodboldskoleleder Jacob Faaborg og træneransvarlig Frederik Skov.

Frede Hansen benyttede lejligheden til at tage kig på aktiviteterne i de i alt 12 grupper, som deltagerne er delt op i, og som er fordelt over hele anlægget i Gauerslund.

Han kunne ved selvsyn konstatere, at dette års corona-udfordring bliver håndteret på bedste vis, og at netop fodboldskolens deltagere har en alder, hvor de måske er de bedste overhovedet til at håndtere forholdsreglerne om at spritte hænder. De er ganske enkelt vant til den slags fra deres skoletid.

Annonce

Humøret er i top

Og corona eller ej, og trods strikse forholdsregler om ikke at samles i større grupper, så er humøret højt, som det har været alle tidligere år. Glæden ved de 12 trænere og 12 trænerassistenters ihærdige indsats lyser ud af øjnene på de unge fodboldspillere, uanset om de står – med behørig afstand – i kø til at skyde på mål, om de løber gennem agility-baner eller spiller intervalspil. Eller holder en pause på de aftalte områder på banerne.

- Vi har jo måtte forberede os lidt anderledes end tidligere år, fortæller Jacob Faaborg.

Eksempelvis mødtes trænere og trænerassistenter i år en aften forud for fodboldskolen og planlagde hvordan de skulle opdele området, fordele holdene og andre praktiske foranstaltninger, så alt var corona-sikkert fra første fløjt. Trænerne har blandt andet også arrangeret det sådan, at deltagerne i år mødte ind og blev budt velkommen forskudt på første fodboldskoledag, som var mandag 29. juni.

Annonce

Uden mad og drikke ...

- Men det kører rigtig godt, og trænerne sørger løbende for afspritning af materialer og den slags, fortæller Jacob Faaborg.

I år er det Din Madpartner, som leverer mad til deltagerne, og maden er pakket i portioner og lige til at dele ud på de enkelte hold, så spillerne kan få fornyet energien fra god og sund mad.


Vi har jo måtte forberede os lidt anderledes end tidligere år.

Jacob Faaborg


Desværre kunne markeringen af 25 års jubilæet ikke ske samlet flok af hensyn til corona, men det skal ikke tage glæden fra jubilæet. Landsholdstrøjen og diplomet forventes opsat i mødelokalet i den nye materiale-bygning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce