Annonce
Trekantens Folkeblad

Ny klub byder på bøger til barselsorloven

Barselsklubben på Børkop Bibliotek den anden torsdag i september, oktober og november er både for mødre og fædre. Og for deres 0-2 årige. PR-foto: Børkop Bibliotek/Sergey Novikov
Annonce

Børkop: Orlov lyder af tid og overskud. Det har unge familier ikke altid. Er du på barsel? Og trænger du til at få litteraturinspiration og møde andre forældre på barsel? Så er Barselsklubben på Børkop Bibliotek torsdag formiddag 12. september klokken 10.30-12 lige noget for dig, lyder det i en pressemeddelelse fra biblioteket.

- Du får inspiration til litteratur til dig selv, litteratur om og til de små samt mulighed for at drøfte forskellige emner, som klubben i fællesskab bliver enige om, for eksempel forældreskab, parforhold og børneopdragelse.

- Jeg savnede selv at læse under min barsel, men syntes egentlig ikke, at jeg havde megen tid eller det store overskud til at læse. Det kan mange nybagte forældre sikkert genkende. Så jeg prøver at finde noget litteratur, hvor man kan genkende sig selv og sin situation, men også noget, der kan være lidt nemmere at gå til. For eksempel en graphic novel, der kan læses på en halv time en aften, men alligevel kan give en fyldig oplevelse, fortæller bibliotekar Anne Birgitte Hundahl, der selv er mor til Johannah på fire og Anker på halvandet år.

/exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce