Annonce
Trekantens Folkeblad

Nye tider i Seniorklubben - men traditionerne følger med

Smidstrup-Skærup Seniorklub har et stille efterår foran sig, men satser på at vende tilbage med et nyt program efter jul. Arkivfoto: Mette Mørk
Smidstrup-Skærup Seniorklub har et, på alle måder, anderledes år. Men klubben, der er blevet en forening, er ved godt mod og ser frem til en ny sæson efter jul.
Annonce

Smidstrup-Skærup: Egentligt er alt ved det gamle, men så alligevel er det langt fra at være det.

Smidstrup-Skærup Seniorklub rundede tidligere i år 50 år som klub, men den er nu blevet en forening. Med vedtægter, bestyrelse og ny formand.

Og med tid til at tage tingene i et tempo, som er passende for den svære tid, verden er i.

- Vi ville jo normalt have haft et efterårsprogram, men det har vi ikke i år. Dels på grund af situationen med corona, men også fordi situationen med forsamlingshuset længe var uafklaret. Vi arbejder dog på, at der bliver et julearrangement til november, men det er det eneste, der sker før jul, siger Ingeborg Egeskov.

Hun er den nye og dermed første formand i den nye forening.

- Nu er der for første gang en bestyrelse, men ellers er alt det samme. Vi hedder da også stadig Smidstrup-Skærup Seniorklub, siger hun.

Og så alligevel er alt jo ikke det samme. For 2020 er bare et på alle måder mærkeligt år. Foreningen arbejder for at holde foredrag og andre arrangementer, og det skal være for alle. Og gratis at deltage.

- Det er svært at planlægge noget, for det vi må i den ene uge, er ikke sikkert vi må i den næste. Men sådan er det jo for alle, siger Ingeborg Egeskov.

Annonce

Program efter jul

Smidstrup-Skærup Seniorklub arbejder på, at sæsonen atter bliver normal efter jul.

- Vi er ved at sætte et godt program sammen, så vi atter er klar efter nytår. Det er selvfølgelig svært at vide, hvordan situationen ser ud til den tid, men vi håber det bedste, siger hun.


Vi er ved at sætte et godt program sammen, så vi atter er klar efter nytår.

Ingeborg Egeskov, formand for Smidstrup-Skærup Seniorklub


Det vil, som vanligt, komme til at finde sted i forsamlingshuset. Men også her har det været anderledes i år. Tidligere på året lukkede Smidstrup Forsamlingshus nemlig ned, og det har været tæt på at lukke helt. Men en lokal borger har købt forsamlingshuset, og dermed kan seniorklubben blive i vante rammer.

- Vi vil rigtig gerne støtte forsamlingshuset, og desuden er det et godt sted at være, så det er dejligt og meget glædeligt, at forsamlingshuset igen åbner (1. oktober, red), siger den nye formand, Ingeborg Egeskov.

Den nye - og dermed første bestyrelse

Det kan godt være, at Smidstrup-Skærup Seniorklub er 50 år gammel, men det var først i august i år, at klubben blev en forening.

Det  skete, da nye regler gør, at klubben ikke kunne få tilskud som netop en klub, men skal være en forening.

Den nye bestyrelse består af: Ingeborg Egeskov, Grete Lassen, Niels M. Sørensen, Marianne Jakobsen, Birgit Due samt Elin Sørensen og Birte Ærenlund Andersen, der er suppleanter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce