Annonce
Trekantens Folkeblad

Nyt lydanlæg skal skaffe mere livemusik til café

Café Brejning har modtaget 20.000 kroner til nyt lydanlæg. Dette pragtfulde billede her er fra caféen, hvor de lokale Liv Stevns og Mads Uldall Jessen gav koncert i forbindelse med, at der startede en barsel-café op for babyer og deres mødre og fædre. Det er derfor, at parrets lille søn, Ivan, er med til koncerten. Foto: Bettina Schielder Bjerg
Café Brejning har modtaget 20.000 kroner, som er blevet brugt på nyt lydanlæg.
Annonce

Brejning: Formålet er ret musikalsk. Og simpelt.

Et nyt lydanlæg skal gerne være med til at lokke flere spilleglade gæster forbi Café Brejning.

- Vi vil gerne have flere nye musikere, som kommer forbi caféen. Musikere som gerne vil prøve at spille for et publikum, og som gerne vil øve foran potentielle gæster, uden at det er blæst op til et stort arrangement, lyder det fra Lars Johansen fra Café Brejning.

Caféen har modtaget et bidrag fra Spar Nord på 20.000 kroner, og de penge er blevet brugt til nye forstærker og højtalere.

- Så skal musikerne blot komme med deres instrumenter og ”plug-in” og derefter kan der deles ud af talenterne. Fra caféens side vil vi arbejde aktivt på at få brugt de nye muligheder så meget som muligt, nævner Lars Johansen.

Skulle der være nogen, der gerne vil prøve kræfter med at stå på en cafe scene i små omgivelser, kan det nu lade sig gøre på caféen i Brejning. Man skal blot skrive til event@cafebrejning.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce