Annonce
Trekantens Folkeblad

Nyt springcenter vil give vækstområde et stort løft

Sådan skal et nyt springcenter i Gauerslund se ud. Planen er, at der ligeledes skal laves en skillevæg mellem centret og den resterende del af hallen. Illustration: Constructa Rådgivning
Gauerslund Gymnastik skal søge penge til inventaret til et nyt springcenter i Gauerslund Idrætscenter. Et springcenter, som ifølge gymnastikforeningen vil kunne give både gymnastikken og hele området et gevaldigt løft.
Annonce

Gauerslund: Fra næste år er det planen, at man i et afsnit af den nye hal i Gauerslund Idrætscenter kan tage tilløb, springe og hoppe løs.

For hallen skal have et helt nyt springcenter. Det vil bestå af nedsænkede stortrampoliner, en hæve/sænke springgrav samt en nedsænket springgrav.

Mobilepay

Man kan støtte indsamlingen til det nye springcenter blandt andet via mobilepay - nummer 960552 - der er mulighed for skattefradrag ved indbetaling gennem DGi.

- Det vil give gymnastikken et markant løft. Og det er meget tiltrængt, siger Arne Rasmussen, der er med i bestyrelsen af gymnastikforeningen og en del af den fundraisinggruppe, som nu er gået i gang med at søge om penge til indkøb af inventar.

Planen er helt konkret, at der skal skabes et 180 kvadratmeter stort område i hallen, hvor der er et springcenter. Og det skaber nye muligheder for den store forening, hvor 700 unge som ældre dyrker gymnastik.

- Gymnastikken blomstrer kraftfuldt her i området, men som det er nu, har vi ikke de faciliteter, der skal til, for at fastholde især ungdommen. Når man når til 7. klasse, kan der være mange, som ikke længere kan udvikle sig, og som derfor søger andre steder hen. Faktisk har vi et hold, der må tage til Vejle for at træne, og det er jo fjollet. Nej, skal vi sikre fremtiden, er et springcenter helt nødvendigt, forklarer Arne Rasmussen.

Annonce

Giver et markant løft

Et springcenter vil, ifølge gymnastikforeningen, give et markant løft rent idrætsmæssigt.

- Man kan klart bedre lære at springe de svære spring i et springcenter, og det er vigtigt for de erfarne gymnaster, der sagtens kan lave en flik flak og et kraftspring, men som skal udvikle sig videre derfra. Men det er også vigtigt for begynderne, for de får jo også forbedrede muligheder til at lære at komme ordentligt i gang, siger Arne Rasmussen.

- Det vil også give os helt nye muligheder i de nye tider, der venter i Gauerslund. Der skal bygges en fællesinstitution, hvor et plejecenter og daginstitution integreres, og man kan da godt se for sig, hvordan de ældre kan glædes over at følge med i, når børnene tonser rundt i springcentret, siger Charlotte Enok Poulsen, som også er med i fundraisinggruppen.

Gauerslund Gymnastik byder groft sagt på to grene af gymnastik, rytmisk og spring. Også den rytmiske del har for tiden sine udfordringer i form af mangel på halplads, men her vil det nye idrætscenter også skabe en kraftig forbedring af mulighederne for at træne.


Gymnastikken blomstrer kraftfuldt her i området, men som det er nu, har vi ikke de faciliteter, der skal til, for at fastholde især ungdommen.

Arne Rasmussen, Gauerslund Gymnastik
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce