Annonce
Trekantens Folkeblad

På årets varmeste dag fik landsby en lille tysk strand

Kelly Körner Rothe til venstre sammen med sin nye medarbejder, Henriette Rodkjær. Her i den tyske strandstol. Foto: Jørgen Flindt
Med et års forsinkelse kunne Kellys Klippestue fejre en rund dag. Det skete med et synligt spor tilbage til frisørens hjemland.

Smidstrup: Meget kan man sikkert sige om Smidstrup, men kalde det en strandby, vil være at stramme vinklen noget for meget.

Og så lidt alligevel. Fredag var en lille del af byen nemlig omdannet til en tysk strand, dog uden vand, ud over det i plastikflasker.

Men foran Kellys Klippestue var der strandstemning.

Annonce

- Vi trænger alle til, der sker noget andet end corona-nedlukning, og jeg er jo tysker, også jeg tænkte, at jeg vil markerer klippestuens fødselsdag på en strandagtig og tysk måde, siger Kelly Körner Rothe, der gennem seks år har været frisør i Smidstrup.


Vi trænger alle til, der sker noget andet end corona-nedlukning, og jeg er jo tysker, også jeg tænkte, at jeg vil markerer klippestuens fødselsdag på en strandagtig og tysk måde.

Kelly Rothe fra Kellys Klippestue


- Jeg ville have holdt et arrangement sidste år for at markere de første fem år i Smidstrup, men det blev jo ikke muligt, så nu gør vi det med et års forsinkelse, fortsætter hun.

Udvidet klippestuen

Og det med vi skal tages bogstaveligt, for det går godt for klippestuen. Så godt, at da stedet i april åbnede igen efter seneste nedlukning, skete det med udvidelse på mandskabssiden.

- Jeg har ellers alle dage været mig selv, men jeg vidste bare, at jeg vil få travlt, og derfor har jeg for første gang fået en ansat, siger hun.

Det er Henriette Rodkjær, der nu er ansat som frisør og make-up artist.

- Jeg er superglad for at være frisør hos Kelly og her i Smidstrup. Det er en by, der på mange måder minder om min egen barndomsby Ejstrupholm, og der er noget solidt over Smidstrup, siger Henriette Rodkjær.

Imens kommer flere og flere forbi strandområdet med borde og en pølsevogn.

- Vi er super glade for Smidstrup. Det er en by, hvor der er alt lige fra skole til brugs og byen passer lige til vores familie. Og folk er i den grad super gode til at bakke op lokalt, og vi vil gerne give lidt tilbage, siger Kelly Körner Rothe.

Hu er oprindeligt fra den østlige ende af Tyskland, men for 14 år siden tog hun og hendes kæreste, som siden er blevet hendes mand, til Danmark, hvor han havde fået arbejde.

De flyttede til Vejle, og for ti år siden rykkede parret til Smidstrup. Byen, der ingen strand har. Normalt da.

Annonce
Trekantens Folkeblad

Nyt fra Vejle Kommune: Der er stor efterspørgsel på byggegrunde - og muslinger

Annonce
Trekantens Folkeblad

Så uheldig kan man være: Randi skrællede kartofler, da hun blev ramt af lynet

Annonce
Trekantens Folkeblad

Lån en scene - Tom Skovgaard - Røverhistorier

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantens Folkeblad

Lokale politikere modtog Dannebrogorden

Trekantens Folkeblad

Se video: Gigantiske mængder af sten bliver plumpet i Vejle Fjord: Her skal kunstige rev skabe liv

Trekantens Folkeblad

Ukrainske børn i Børkop og Brejning får skoletasker

Trekantens Folkeblad

Familien Hansen udvandrede i huj og hast til Amerika, og det endte med, at den fattige dreng fra Børkop blev millionær

Trekantens Folkeblad

Højskolens elever skaber Tour-stemning i Børkop

Trekantens Folkeblad

Visens Skib lægger alligevel til kaj i Brejning

Annonce