Annonce
Trekantens Folkeblad

På B&B'et Hos Mette er der travlhed: Sommeren har budt på fuldt hus

På Bed & Breakfast 'Hos Mette' lidt uden for Børkop er der godt gang i foretagenet . Stedets ni værelser har været fuldt booket siden midten af juni, og festlokalet har lagt rum til både bryllupsfester, runde fødselsdage og forsinkede konfirmationsfester. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Siden B&B'et på Tornvadshavevej, 'Hos Mette', slog dørene op i oktober 2018 har der været nok at se til. Fem værelser og en festsal er bygget til sidenhen, og sommersæsonen har været fuldt booket af danske gæster.

Børkop: Overnatnings- og mødestedet 'Hos Mette' lidt vest for Børkop har travlt denne sommer og har i det hele taget haft en fornuftig start, siden stedet havde sin første åbningsdag tilbage i oktober 2018.

Samtlige ni værelser, hvoraf fem blev etableret i 2019, har været fuldt bookede hele sommeren af primært danske gæster, der i år har afholdt ferien på den danske side af landegrænsen.

- Efter en stille periode under coronakrisen har vi haft stedet fuldt booket her siden midten af juni. Der har også været gang i arrangementerne, såsom bryllupsfester, runde fødselsdage og forsinkede konfirmationsfester i vores festsal. Jeg har desuden planer om at fremleje festsalen som et sted, hvor man også kan afholde salgs- og morgenmøder for erhvervslivet, fortæller Mette Arildsen, der ligger navn til B&B'et på Tornvadshavevej, 'Hos Mette'.

Annonce

Genbrug giver sjæl

Mette Arildsen ser tilbage på stedets åbning for knap to år siden og frem til i dag, som en tid, der gået over hendes forventninger.

- I 2019 fik vi besøg af gæster fra hele 29 lande, hvilket jeg ikke havde set komme. Jeg har oplevet, når jeg har talt med de udenlandske gæster under morgenmaden, at mange af dem bruger vores B&B som et pitstop med overnatning og morgenmad, før de skal videre til færgen nordpå mod særligt Norge eller til Legoland, siger Mette Arildsen.

Hun oplever også, at mange gengangere gæster stedet, og at gæsterne udenfor ferietiden ofte er rejsende forretningsfolk eller entreprenørmedarbejdere, som arbejder på et projekt i nærområdet.

Som indretning i de ni værelser, der udgøres af to firemands-værelser, tre tremands-værelser og fire dobbeltværelser, gør Mette Arildsen en dyd ud af at bruge genbrugsmøbler, fordi det for hende er spændende at indrette med.

- Møbler og interiør på værelserne består af genbrug, da det giver en sjæl til stedet. Jeg holder meget af at arbejde med det. Gæsterne synes også, det er sjovt, når værelserne har sin særlige stil, fortæller Mette Arildsen, der ser positivt ind i efteråret, hvor ferietiden er slut.

Annonce

Mest læste

Annonce
Elbobladet

Ny, lille kortfilmsfestival blev løbet over ende - der kom tusindvis af film ind fra hele verden

Annonce
Annonce
Trekantens Folkeblad

Et glimt af fortiden: De skabte nutidens grønne skrænter

Annonce
Forsiden netop nu
Trekantens Folkeblad

Hungrer du efter oplevelser: Tre ting du kan opleve i den nærmeste fremtid i Børkopområdet

Trekantens Folkeblad

Et glimt af fortiden: Aage er altid med på billederne og det har sin egen logiske grund

Trekantens Folkeblad

Tre gode bud på hvad du kan lave i den nærmeste fremtid i Børkopområdet

Trekantens Folkeblad

Her kan hunden komme på massagebriksen: Ny klinik tilbyder mere hunde-livskvalitet

Mest læste

Trekantens Folkeblad

12 år gammel blomsterbutik lukker: Kundegrundlaget er stort, men ingen vil tage over

Trekantens Folkeblad

Langstrakt landsby fik navngivet sit nye anlæg

Trekantens Folkeblad

Klummen flytter til Vejle Amts Folkeblad

Trekantens Folkeblad

Efter 30 år samme sted: Din Frisør flytter 50 meter

Trekantens Folkeblad

Et år, fem måneder og en håndfuld dage efter nedlukningen: Fest og forløsning på den nederste græsplæne

Egtved Posten

Billige busbilletter og bedre boliger: Fem gange ældrerådet har haft indflydelse på vigtige beslutninger i Vejle Kommune

Trekantens Folkeblad

Et glimt af fortiden: "Giv dit barn gedemælk"

Trekantens Folkeblad

Åbent brev fra Morten Kristensen (SF): Jeg stiller ikke op ved næste valg

Trekantens Folkeblad

Paul tager bandet med til møllen: Spiller et utal af jazzens rytmiske stilarter

Annonce