Annonce
Trekantens Folkeblad

Pensionisterne skal ikke betale kontingent i denne mærkelige tid

Banko hos Børkop Pensionistforening er der ikke noget af i disse tider. Ganske som alt muligt andet. Foreningen vil derfor ikke opkræve kontingent. Billedet her er ikke fra Børkop. Arkivfoto: Mette Mørk

Børkop: Heller ikke for de cirka 450 medlemmer af Børkop og Omegns Pensionistforening er det normale tider.

Bankospillene er pakket sammen, turene og rejserne det seneste år er blevet aflyst. Ok ikke alle, men de fleste er. Det er kort sagt et træls år for de pensionister, der gerne vil mødes og være sociale.

- Vi savner alle at mødes, men tingene er som de er, og nu er der gået et år med restriktioner. Et mærkeligt år. Vi har besluttet, at vi ikke vil opkræve kontingent for 2021-22, for vi kan jo ikke tilbyde alt det, som vi gerne vil, siger Anna Marie Jensen, der er formand.

Også bestyrelsen ændres der ikke på en længere periode, for det kniber med at afholde generalforsamlinger på den rette vis. Dog satses der på, at der kan holdes generalforsamling til oktober.

Efteråret er da også en noget spændende tid, så der krydses fingre for, at det til den tid er blevet åbner mere op.

- Foreningen fylder 75 år, og og sådan en fødselsdag skal da helst fejres, siger Anne Marie Jensen.

Ud over banko i Englystparken og ture ud i det blå til både by og natur byder foreningen blandt andet også på bowling, men det står ligeledes stille lige for tiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantens Folkeblad

Skoleelever fandt slikpapir i rå mængder, snus og to par underbukser: Efter 7,5 kilometer affaldsindsamling kunne cheeseburgeren nydes

Annonce