Annonce
Trekantens Folkeblad

Rigtig mange spiste and sammen

Der var trængsel i Kongelunden, da der var Mortens Aften hos Ældre Sagen. Privatfoto
Ældre Sagen Børkop bød indenfor til "Spis sammen aften". Og der var fyldt op i Kongelunden.
Annonce

Skærup: Da det var Mortens Aften, blev der budt indenfor til stor "Danmark Spiser sammen- aften" i Kongelunden i Skærup.

Det var Ældre Sagen i Børkop, der arrangerede, og 150 glade gæster mødte frem. Ud over de lokale fra Børkopområdet, kom der gæster fra blandt andet Kolding og Fredericia.

- Det blev en rigtig god aften. Vi fik dejlig mad (andesteg og risalamande), og der var dejlig musik af Steen Nielsen, og der var masser af sangglade deltagere, forklarede Jytte Elkjær Hedegaard, der er formand for Ældre Sagen Børkop.

Formanden opfordrede medlemmerne til at bakke op om flere af lokalafdelingens arrangementer. Hun opfordrede også til at tilmelde sig som frivillig i Vågetjenesten.

- Blandt andet har vi et ønske om at lave oprette hold i Stolemotion, og vi søger instruktører. Desuden er der et nske om at opstarte "Slægtsforskning". Men jeg vil gerne opfordre alle til at komme med ideer til både arrangementer og aktiviteter, sagde han.

Så alt i alt en rigtig god aften. Mange positive tilkendegivelser - en rigtig dejlig aften, super mad, dejlig stemning, "vi kommer igen" - ved afslutningen.

- Fortsætter interessen for "Danmark spiser Sammen" i lokalafdelingen, kan det ende med, vi må "flytte" til Messe C, sagde Jytte Elkjær Hedegaard med et glimt i øjet.

Programmet for forår 2020 er under udarbejdelse, og det vil blandt andet byde på "Gule Ærter" i Gårslev Sognegård 23. januar. 30 års jubilæum er den 21. februar og afholdes 14. februar 2020 i Gauerslundhallen, Årsmødet 2020 afholdes i Kongelunden 10. marts - Danmark spiser Sammen i uge 17.

Konceptet var simpelt. Man skulle spise sammen på tværs af Danmark, og i Skærup var der mange, som gjorde netop det. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce