Annonce
Trekantens Folkeblad

Rotary delte stor hæder ud til to mænd fra Gårslev

Arne Rahbek (tv) og Lars Fogt Andersen modtag Paul Harrs Fellow Award for deres utrættelige arbejde for at skabe Fitness for alle i Gårslev. Det er Elsebeth Karlskov fra Børkop Rotary Klub, der ses med ryggen til.Foto: Jørgen Flindt
Rotary Klub Børkop delte hæder ud til Arne Rahbek og Lars Fogt Andersen. Hæderen tildeles for deres utrættelige arbejde for "Fitness for alle". Og de kunne samtidig også modtage 60.000 kroner til det nye fitnesscenter. Det var Spar Nord Fonden, der delte de penge ud.
Annonce

Gårslev: De to mænd var for en stund i centrum, da de skulle hædres.

Egentligt er Lars Fogt Andersen og Arne ellers mest vant til at arbejde i baggrunden, for de har gennem flere år knoklet for at Gårslevhallens nye fremtid. Her er der snart indvielse af det nye fitnesscenter, der er et bevægelsescenter, hvor folk med og uden handicap kan træne på lige fod.

Men denne tirsdag aften måtte det nye fitnesscenter klare sig selv, for Arne Rahbek, der er formand for Gårslevhallen, og Lars Fogt Andersen, der er formand for Fitness i Gårslev, skulle hædres, og det blev de hos Børkop Rotary Klub.

- Vi i Børkop Rotary Klub vil gerne tildele jer en Paul Harris Fellow Award (en hæder Rotary tildeles folk, der gør en ekstraordinær indsats. Og det er medlemmer og ikke medlemmer, der kan modtage den, red) for deres helt fantastiske indsats omkring parasporten og etableringen af Fitness for Alle i Gårslev. I gør en stor forskel for rigtig mange, lød det fra Elsebeth Karlskov, da hun tildelte de to mænd hæderen.

Fredag indvies det nye mødested

25. september indvier H.K.H Prinsesse Benedikte de nye fitnessrammer i Gårslevhallen ved Vejle.

Den traditionelle idrætshal er blevet forvandlet til et lokalt mødested, hvor alle – også mennesker med bevægelseshandicap – kan dyrke fællesskabet og få sved på panden.

Projektet er gennemført med støtte fra kampagnen ’Fitness for alle’, som bl.a. Bevica Fonden, Realdania, Lokale og Anlægsfonden, Danske Handicaporganisationer, DIF, DGI, Parasport Danmark og Bevæg dig for livet – Fitness står bag.

Hun er medlem af Børkop Rotary Klub, og den lokale gren af netværket for virksomhedsledere har godt kendskab til projektet i Gårslev, for Børkop Rotary Klub har for nylig doneret et beløb til Fitness for Alle samt været med til at sætte udendørsredskaber op.

Annonce

60.000 kroner til aktivitetsrute

Ud over den personlige hæder, kunne de to herrer fra Gårslev også modtage en velvoksen check hvorpå der stod 60.000 kroner.

Det er Spar Nord Fonden, der donerer beløbet, og pengene skal bruges til den 400 meter lange aktivitetsrute, der er udenfor hallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce