Annonce
Trekantens Folkeblad

Sådan finder du de bedste bøger til din ferie

- Vi glæder os til at finde litteratur, musik, film og måske et brætspil til sommerhuset til lånerne, garanterer bibliotekar Randi Bak Fischer-Nielsen bag corona-tidens plexiglas. Foto: Vejle Bibliotekerne
På biblioteket kan du få gode råd om de bedste bøger til din ferie. Formidlerne er på plads - bag plexiglas.
Annonce

Vejle: Selvfølgelig skal feriekufferten polstres med en god stak bøger. Men hvilke?

Det kan være sin sag at finde de rigtige, men heldigvis er der hjælp at hente på biblioteket. Her oplever bibliotekarerne lige nu et rykind af folk, der ofte har nuancerede ønsker til sommerens litteraturoplevelser. Der er behov for megen rådgivning. Og så er det godt, at bibliotekarer sidder klar - i år bag plexiglas.

- Det bliver rart at kunne hjælpe borgerne, når de er på biblioteket, i stedet for som den seneste tid at måtte bede dem ringe eller bestille på hjemmeside og app. Vi er vant til at hjælpe. Det ligger i blodet, forsikrer bibliotekar Randi Bak Fischer-Nielsen.

Og det er fint nok for hende, at der hænger et stykke plexiglas mellem boger og formidler ved betjeningsskranken.

- Det er vi jo alle sammen allerede vant til fra supermarkedet.

Og ligesom i butikken lover de at servicere kort og præcist, så alle hurtigt kan komme til. Bibliotekarerne vil endnu ikke love at tage lånerne med rundt i halve timer på de store litteratursøgninger - de skal stadig holde afstand.

Det er ikke kun på bibliotekerne i Børkop, Egtved, Give, Jelling og Vejle, at formidlerne venter med gode oplevelser. Biblioteksbussen er også blevet afskærmet, så den igen kan byde lånerne indenfor. Dog højest to ad gangen.

Se de betjente åbningstider og buskøreplanen på vejlebib.dk

/lasau

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce