Annonce
Trekantens Folkeblad

Sådan skal de se ud: Her er de nye Gauerslundhaller

To nye idrætshaller, et springcenter, et fitnesscenter, et udvidet café- og opholdsområde i kombination med de allerede eksisterende faciliteter vil i fremtiden danne rammer omkring ungdoms- og foreningslivet samt Fælleshåbskolen i Gauerslund
Annonce

Så er vinderprojektet fundet, og dermed kan man nu få et indblik i, hvad der venter borgere og foreninger i Børkop-Brejningområdet.

Det er Gauerslundhallerne, der er tale om. Og netop haller skal i fremtiden skrives i flertal. Som det er nu, er der en hal. I efteråret 2021 vil der være den nuværende hal samt en dobbelthal.


De eksisterende faciliteter er koblet sømløst sammen med nybygningen ved blandt andet at fremhæve koblingen mellem inde og ude og herved skabe et åbent og indbydende miljø.

Peter Stigaard, Arkitekt


Bag vinderprojektet står det rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma Constructa A/S har sammen med totalentreprenør PS Lundgaard A/S

Det er en gruppe af lokale repræsentanter fra Gauerslund, der sammen med Kultur- og Idrætsudvalget og direktionen i Vejle Kommune har valgt vinderprojektet.

Opvarmning og hygge inde i Gauerslundhallerne. Visualisering: Constructa Rådgivende Ingeniører og Arkitekter A/S.

- Valget faldt på Constructa og PS Lundgaard først og fremmest for deres store fokus på åbenhed og fleksibilitet. Samtidig har de formået at skabe en fantastisk synergi mellem skolen og hallerne. Constructa og PS Lundgaard har set de behov, foreningerne og skolen har, samtidig med de har formået at tænke længere, end hvad vi troede var muligt, siger Dan Arnløv Jørgensen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget i Vejle Kommune, i en pressemeddelelse.

Annonce

Lokal glæde

Henrik Sørensen og Christina Spanggaard fra den lokale projektgruppe har svært ved at få armene ned over projektet. De er særligt begejstrede for, at de nye haller på grund af de store hejsevægge mellem de to haller åbner op for et hav af anvendelsesmuligheder.

- Det er helt uvirkeligt, at vi står med et så fantastisk projekt! Vi er stolte over, at det er lykkedes at skaffe bedre forhold til alle vores lokale foreninger. Vi får både bedre træningsforhold i det daglige, samtidig med at vi får muligheden for at lave større indendørsstævner. Og så får vi ikke mindst et samlingssted, hvor vi kan skabe fællesskaber på tværs af foreninger og borgere. Det liv glæder vi os til at se udfolde sig, siger de i en fælles udtalelse.

Byggeriet forventes at stå færdigt i 2. halvår 2021


Gauerslundhaller
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce